Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική Συνεχούς Μέσου (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
-
eleftheria
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Μηχανική Συνεχούς Μέσου (2010-11)
Που πρεπει να ρωτησουμε γι αυτο το βιβλιο?? που κυκλοφορει??
Skype μήπως ξέρεις που μπορούμε να βρούμε αυτό το βιβλίο με τις ασκήσεις γιατί είμαι μεγαλύτερο έτος και το να βρείς φετινές σημειώσεις δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Αν το έχει κανείς,μήπως θα μπορούσε να μου στείλει πμ να συναντηθούμε να το βγάλω φωτοτυπία; Ευχαριστώ!skype έγραψε:Πρεπει να βρειτε σημειωσεις φετεινες αν θες να εχεις ελπιδες γιατι το μαθημα εχει αλλαξει τελειως...
αλλα υπαρχει ενας τροπος να περασεις το μαθημα νυχτα αν ρωτησεις για ενα βιβλιο με ασκησεις που κυκλοφορει...αυτα τα λιγα για οσους ενδιαφερονται για ΄νυχτα' ,αλλα μην καει και ο τροπος δημοσιοποιωντας τον..
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
κατι ανάλογο θα ήθελα κι εγώ...ευχαριστώhoneybeez έγραψε:Skype μήπως ξέρεις που μπορούμε να βρούμε αυτό το βιβλίο με τις ασκήσεις γιατί είμαι μεγαλύτερο έτος και το να βρείς φετινές σημειώσεις δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Αν το έχει κανείς,μήπως θα μπορούσε να μου στείλει πμ να συναντηθούμε να το βγάλω φωτοτυπία; Ευχαριστώ!skype έγραψε:Πρεπει να βρειτε σημειωσεις φετεινες αν θες να εχεις ελπιδες γιατι το μαθημα εχει αλλαξει τελειως...
αλλα υπαρχει ενας τροπος να περασεις το μαθημα νυχτα αν ρωτησεις για ενα βιβλιο με ασκησεις που κυκλοφορει...αυτα τα λιγα για οσους ενδιαφερονται για ΄νυχτα' ,αλλα μην καει και ο τροπος δημοσιοποιωντας τον..
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
Κοιτα σε αυτην ο λαζοπουλος εβαλε 3 ασκησεις..οι 2 ηταν καρμπον απο εκει..η αλλη ηταν θεωρια...δεν ξερω που θα το βρεις αλλα αν το συνεχισετε να το κανετε θεμα θα το καψετε...
καλά, πάντως αν βρεθούνε αυτές οι ασκήσεις, ας πέσει μια ειδοποίηση μπας και τελειώσουμε με αυτό το μάθημα..
regnabo..regno..regnavi..sum sine regno..
συμφωνω απολυτα με τον mone...
"Αν δεν κοιτας εκει που θες να πας, θα πας εκει που κοιτας" Δ.Α.Κ.
Παιδια (ξερω οτι το ζηταω αργα αλλα με μπετα ρευστα 0 χρονος) επειδη ειμαι μεγαλυτερο ετος αν υπαρχει καποιος διαθεσιος να μου δανεισει τις σημειωσεις του να τις βγαλω μια φωτοτυπια παρακαλω να στειλει ενα πμ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
μολις κοιταξα αυτες τις σημειωσεις http://mycourses.ntua.gr/courses/SEMFE1 ... 5_2006.pdf και μου φιανονται αρκετα σχετικες με τα θεματα του καλοκαιριου
-
Aposvolomenos
- Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2008
Το βιβλίο του Α. Λαζόπουλου είναι το πρώτο βιβλίο που ξεκινά από το κεφάλαιο 2 ! 
Τουλάχιστον αύριο αν μπορεί κάποιος να βγάλει τα θέματα να έχουμε μια ιδέα....
Think Big And Live Large