Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική II (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εδαφομηχανική II (2011-12)
Πάμε και ότι κάτσει. Δεν πιστεύω να'ναι καμιά φάρσα... 
Walk on with hope in your heart and you will never walk alone...
εξαρταται ποιος σου το πε! αν ηταν ο buzz σιγουρα θα ισχυει
bismallah
Μπα ένας κύριος σχετικά μεγάλος σε ηλικία. Τώρα για να πω την αλήθεια δεν ξέρω ποιος ήταν αλλά σίγουρα έχει άμεση σχέση με το μάθημα. Οπότε...
Walk on with hope in your heart and you will never walk alone...
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Δεν είναι φάρσα.
-
tsiou
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Φορούσε γυαλιά (και λίγο χοντρά μάλιστα)? (Μου θυμίζει λίγο το μάντεψε ποιός?)
Ο κ. Τσάμης θα ήταν. Κάνει επαναληπτικά αλλά είναι λίγο πιο πριβέ. Μη φανταστείς αίθουσα, λίγα παιδιά και στο γραφείο του φαντάζομαι, αν είναι όντως αυτός.
Ο κ. Τσάμης θα ήταν. Κάνει επαναληπτικά αλλά είναι λίγο πιο πριβέ. Μη φανταστείς αίθουσα, λίγα παιδιά και στο γραφείο του φαντάζομαι, αν είναι όντως αυτός.
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
-
sailor2007
- Έτος εισαγωγής: 2004
Να κάνω μια ερώτηση? Πως επιλέγουμε εύλογα το πρίσμα στη μέθοδο κουλομπ? Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία-μέθοδος που έχει πει ο κύριος Γκαζέτας? το βάζει σε όλα τα παλιά θέματα βλέπω γι αυτό ρωτάω. δε πιστεύω να κάνουμε δοκιμές... Ευχαριστώ.
-
irenelimni
- Έτος εισαγωγής: 2009
Κανονικά κάνεις δοκιμές,αλλά στην εξέταση λόγω χρόνου κάνεις μόνο μία.Οπότε διαλέγεις εσύ το πρίσμα σου(αν δεν δίνεται) έτσι ώστε να σε βολεύει στον υπολογισμό εμβαδών κλπ.πχ στο τέλος κατανεμημένου φορτίου περιορισμένης έκτασης.sailor2007 έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση? Πως επιλέγουμε εύλογα το πρίσμα στη μέθοδο κουλομπ? Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία-μέθοδος που έχει πει ο κύριος Γκαζέτας? το βάζει σε όλα τα παλιά θέματα βλέπω γι αυτό ρωτάω. δε πιστεύω να κάνουμε δοκιμές... Ευχαριστώ.
Εγώ στην θέση σου δεν θα πήγαινα....patsoum έγραψε:Όχι όχι για την εδαφομηχανική 2 ειπώθηκε. Βασικά ένας κύριος που ήταν επιτηρητής σήμερα στην τεχνική γεωλογία με ρώτησε αν χρωστάω εδαφομηχανική 2 διότι αύριο 10 η ώρα λέει στα νέα κτήρια έχει επαναληπτικό μάθημα. Τώρα δεν πιστεύω να το είπε για πλάκα οπότε ίσως ισχύει. Αλλά και μένα μου φάνηκε παράξενο. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει;
-
irenelimni
- Έτος εισαγωγής: 2009
swt έγραψε:Εγώ στην θέση σου δεν θα πήγαινα....patsoum έγραψε:Όχι όχι για την εδαφομηχανική 2 ειπώθηκε. Βασικά ένας κύριος που ήταν επιτηρητής σήμερα στην τεχνική γεωλογία με ρώτησε αν χρωστάω εδαφομηχανική 2 διότι αύριο 10 η ώρα λέει στα νέα κτήρια έχει επαναληπτικό μάθημα. Τώρα δεν πιστεύω να το είπε για πλάκα οπότε ίσως ισχύει. Αλλά και μένα μου φάνηκε παράξενο. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει;