Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αγγλική Γλώσσα (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
-
shamrock1992
- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Αγγλική Γλώσσα (2011-12)
Ρε παιδιά τι γίνεται με το τεστ στο διαδύκτιο?? Προσπαθώ όλη μέρα και δεν μου ανοίγει καν την σελίδα...Αν έχει κάποιος ενημερωθεί αν πάλι έχει πρόβλημα το σύστημα και θα μας δώσουν διορία κάποιες μέρες μέχρι να επιδιορθωθεί το πρόβλημα ας μας ενημερώσει!
και εγω δεν μπορουσα το απογευμα..... αλλα κατά τις 8.30 καταφερα και μπηκα μεχρι και πριν μιση ωρα οποτε και διακοπηκε η συνδεση.... τωρα δν μπορω να ξαναμπω
τωρα μολις ξαναμπηκα
παιδια να κανω μια ερωτηση γιατι ειδα οτι βγηκαν οι βαθμολογιες..το τεστ μπορουμε να το κανουμε κ τωρα???κ αν ναι θα μετρηθει για το σεπτεμβρη στην επαναληπτικη???
- eX-mc
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2010
Είχε μπει μέσα αυτή κι είχε πει να μην αγχωνόμαστε κι ότι μπορούμε να τα κάνουμε και Σεπτέμβρη (κάτι που είπε προφανώς γιατί τα είχε φτύσει το σύστημα..) αλλά θα μετρήσουν για την επαναληπτική.
Για την εξεταστική που πέρασε νομίζω έχει λήξει, εδώ και καιρό, η διορία που μπορείς να κάνεις τα τεστάκια.
Αυτό που δεν ξέρω σίγουρα είναι αν τα έκανες τώρα και δεν έγραψες τελικά ή αν έγραψες και δεν τα έκανες, αν μπορείς να κάνεις μόνο ότι έμεινε και δε χρειάζεται να κάνεις και τα δύο από την αρχή τον Σεπτέμβρη.
Για την εξεταστική που πέρασε νομίζω έχει λήξει, εδώ και καιρό, η διορία που μπορείς να κάνεις τα τεστάκια.
Αυτό που δεν ξέρω σίγουρα είναι αν τα έκανες τώρα και δεν έγραψες τελικά ή αν έγραψες και δεν τα έκανες, αν μπορείς να κάνεις μόνο ότι έμεινε και δε χρειάζεται να κάνεις και τα δύο από την αρχή τον Σεπτέμβρη.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
ευχαριστω πολυ ex-mc!! θα στειλω κ εμαιλ στην καθηγητρια για σιγουρια..!!
-
mpoumpouki
- Έτος εισαγωγής: 2006
γεια σας!!θα ήθελα μία χάρη..
δεν βρίσκω το βιβλίο του μαθήματος..μάλλον κάπου το έχασα κ όσο παράλογο κ αν ακούγεται είναι από τα τεέυταία μου μαθήματα κ πρέπει να το περάσω σε αυτη την την εξεταστικη!!μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου το δανείσει για 2 βδομάδες??όποιος είναι προθυμος να με βοηθήσει,ας μου στείλει pm ή ας απαντήσει εδω..ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Καλησπέρα! 
Να ρωτήσω κάτι...
Σε πόσες μέρες βγαίνει το μάθημα και από που διαβάζουμε;;;
Το τεστ μπορούμε ακόμα και τώρα να το κάνουμε;;;
Να ρωτήσω κάτι...
Σε πόσες μέρες βγαίνει το μάθημα και από που διαβάζουμε;;;
Το τεστ μπορούμε ακόμα και τώρα να το κάνουμε;;;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
το τεστ για ποσοσ καιρο κρατα ? πρεπει να το ξανα κανουμε
η αγάπη για ζωή γεννά την τέχνη.....
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Με μικρή επιφύλαξη, κρατάει για πάντα.