Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική ΙΙ (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατική ΙΙ (2012-13)
Χωρίς συμμετρίες...Και όλα μαζί στο τέλος..Η βύθιση όμως μου βγήκε λίγο μεγάλη....Ελπίζω να μην έχω κάνει πατάτα
Κόψε κάτιReporter έγραψε:Περίπου 18 εκατοστά βύθιση...Να τ αφήσω?
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Νομίζω ότι είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα,αλλά εγώ προφανώς θα έκανα το 2ο γιατί είναι πολύ πιο σύντομοKouf έγραψε:Επειδη ειδα και ενα παρομοιο ποστ στις προηγουμενες σελιδες, θελω να παραθεσω κατι..Ο φορεας ειναι εξωτερικα ισοστατικος, αυτο σημαινει οτι οι αντιδρασεις στηριξης ενεργοποιουνται μοναχα οταν εχουμε εξωτερικο φορτιο(πχ κατανεμημενο).Αρα στις περιπτωσεις δυο και τρια που τα υπερστατικα μεγεθη ειναι εσωτερικα μεγεθη του συστηματος δεν "ξυπνανε" τις αντιδρασεις. Προφανως και στις 3 περιπτωσεις υπαρχει συμμετρια και στο [Μ]L και [Μ]1 και [Μ]2..
Εγω θελω να ρωτησω ποιος δρομος συμφερει στο 4ο ερωτημα.. Συμφερει να βρουμε τα δ(#3) ξεχωριστα σε καθε περιπτωση και μετα να τα προσθεσουμε(αρχη της επαλληλιας) ή να σχηματισουμε τα αντιστοιχα Μολ,Qολ,Νολ και να βρουμε το δ(#3)?
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Το ξέρω λίγο ακραίο το 18 cm, (για την ακρίβεια 17.8), αλλά δεν μπορώ να βρω λάθος και ίσως είναι και θέμα δεδομένων...
βαλε κατι ακομα
Να υποθέσω οτι σου βγήκε περίπου τόσο?nickgal7 έγραψε:βαλε κατι ακομα
μπορει να πει καποιος ποιες εξισωσεις εχει χρησιμοποιησει στο 3ο ερωτημα?βασικα ποιες ειναι οι μετατοπισεις..ευχαριστω!!
Σε κάποιο προηγούμενο post διάβασα ότι η εξέταση του θέματος είναι 8. Χαζή μάλλον ερώτηση, αλλά και η παράδοση και η εξέταση του θέματος είναι 8, έτσι? Γιατί παράδοση πάνω στο θέμα λέει 7...
Εκεί που σταματά η λογική ξεκινάει η ελληνική πραγματικότητα...
- Kouf
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
Στον θεμελιωδη φορεα εχεις την δεδομενη μετατοπιση 1cm στην αρθρωση πανω ,καμια δυναμη αρα και καμια ροπη..Τα M1,M2 παραμενουν ιδια(αφου εχεις επιλεξει ιδια υπερστατικα μεγεθη/ελκυσητρες/). Οποτε οταν πηγαινεις να βρεις τα F10 και F20 σου βγαινουν μηδεν, αφου και το ολοκληρωμα μηδενιζεται και το Σ(R*δ)=0. Τελικα προκυπτει οτι οι εξισωσεις συμβιβαστου των παραμ. ικανοποιουνται μονο οταν χ1,χ2=0 (Ετσι το σκεφτομαι εγω αν καποιος διαφωνει ας γραψειkated έγραψε:μπορει να πει καποιος ποιες εξισωσεις εχει χρησιμοποιησει στο 3ο ερωτημα?βασικα ποιες ειναι οι μετατοπισεις..ευχαριστω!!
Πάθος για ζωή