Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2012-13)
να ρωτησω κατι? στο 8ο ερωτημα στο dijkstra για βαρη χρησιμοποιω το γενικευμενο κοστος! εμενα μου βγαινει το μεγαλυτερο 5.9 απο 1 κομβο σε ενα αλλο ενω το προγραμμα εχει απο 0 μεχρι 100! πως να το περασω? 
Το μητρωο του βηματος 7 και ειναι ιδια για καθε συνδεσμο. Τωρα για το γενικευμενο κοστος δε ξερω δε το χρησιμοποιησα σ αυτο το ερωτημα αλλα το βημα 7 προκυπτει απο το g οποτε μπορει να εννοει αυτο...
-
another brick
- Έτος εισαγωγής: 2010
Τα βάρη προκύπτουν με στρογγυλοποίηση του gkapichulo έγραψε:να ρωτησω κατι? στο 8ο ερωτημα στο dijkstra για βαρη χρησιμοποιω το γενικευμενο κοστος! εμενα μου βγαινει το μεγαλυτερο 5.9 απο 1 κομβο σε ενα αλλο ενω το προγραμμα εχει απο 0 μεχρι 100! πως να το περασω?
Εχω κολλήσει στο θέμα 6ο ξέρει κανείς πώς λύνεται??
-
konstantinoskon
μοντελο βαρυτητας στο mysourses κοιτα..πλατσα έγραψε:Εχω κολλήσει στο θέμα 6ο ξέρει κανείς πώς λύνεται??
Mπορεις να πολλαπλασιασεις το γενικευμενο κοστος με καποιον αριθμο ωστε να εχεις πιο μεγαλα νουμερα για βαρη!Ετσι κ αλλιως δεν ενδιαφερει το νουμερο αποκλειστικα αλλα το σχετικο κοστος μεταξυ των συνδεσμων!kapichulo έγραψε:να ρωτησω κατι? στο 8ο ερωτημα στο dijkstra για βαρη χρησιμοποιω το γενικευμενο κοστος! εμενα μου βγαινει το μεγαλυτερο 5.9 απο 1 κομβο σε ενα αλλο ενω το προγραμμα εχει απο 0 μεχρι 100! πως να το περασω?
-
equilibrio
Ξέρει κανείς τι θα μας ρωτήσουν στην προφορική εξέταση?
τελικα πρεπει να συμπιεσουμε τα 2 αρχεια σε 1;
ή να τα στειλουμε και τα 2 ξεχωριστα;
γιαούρτι με κέτσαπ
- .moonwillow
Μπορείς να στείλεις μονο 1 αρχείο, οπότε συμπιεσμένα.gousia έγραψε:τελικα πρεπει να συμπιεσουμε τα 2 αρχεια σε 1;
Everything is broken up and dances.
δικιο εχεις....moonwillow έγραψε:Μπορείς να στείλεις μονο 1 αρχείο, οπότε συμπιεσμένα.gousia έγραψε:τελικα πρεπει να συμπιεσουμε τα 2 αρχεια σε 1;
ευχαριστω!
γιαούρτι με κέτσαπ