Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
11/11: Γενική Συνέλευση Φ.Σ.
Re: 11/11: Γενική Συνέλευση Φ.Σ.
Ρε παιδιά στα μπούλετς που έχει το πλαίσιο του εγκέλαδου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αποφασίζουμε την μεταφορά της εξεταστικής στα πλαίσια της επόμενης εξεταστικής περιόδου. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει αν η εξεταστική θα μεταφερθεί οριστικά μιας και αποτελεί πλέον απόφαση του φοιτητικού συλλόγου?
Αυτο δεν ειναι οριστικο.... Γιατι αυτό δεν λαμβάνει υπόψιν τους επι πτυχίω.... Θα δούμε όταν ανοίξουμε τί θα γίνει...
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
-
xamiles_ptiseis
- Έτος εισαγωγής: 2007
Επίσης εάν θα έχουμε την επαναληπτική μαζί με τη χειμερινή εξεταστική, πρέπει να ξεχάσουμε τη "χειμερινή πτυχιακή" και δε νομίζω να το θέλουν πολλοί αυτό.
Δεν έχει και νόημα αν γίνει διπλή τον Φλεβάρη,να δώσουμε και πτυχιάκη..xamiles_ptiseis έγραψε:Επίσης εάν θα έχουμε την επαναληπτική μαζί με τη χειμερινή εξεταστική, πρέπει να ξεχάσουμε τη "χειμερινή πτυχιακή" και δε νομίζω να το θέλουν πολλοί αυτό.
Αν κλεισουμε λίγο ακόμα τότε ίσως να ναι πιο συμφέρον να γίνει εξεταστική έτσι όπως λέει το πλαισιο αλλά με μέριμνα για τους επι πτυχίω.
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Κατ' αρχάς θα γίνει Μάρτη. Δεύτερον, για πες το σε παιδιά που θέλουν να τελειώσουν και να πάρουν το πτυχίο τους τώρα.petran13 έγραψε:Δεν έχει και νόημα αν γίνει διπλή τον Φλεβάρη,να δώσουμε και πτυχιάκη..xamiles_ptiseis έγραψε:Επίσης εάν θα έχουμε την επαναληπτική μαζί με τη χειμερινή εξεταστική, πρέπει να ξεχάσουμε τη "χειμερινή πτυχιακή" και δε νομίζω να το θέλουν πολλοί αυτό.
edit: Σόρρυ, εννοούσατε χειμερινή πτυχιακή
Πες τα ρε λοστ. Αλλα δεν υπαρχει καμια μεριμνα ακομα για αυτους....Lost.in.Athens έγραψε:Κατ' αρχάς θα γίνει Μάρτη. Δεύτερον, για πες το σε παιδιά που θέλουν να τελειώσουν και να πάρουν το πτυχίο τους τώρα.petran13 έγραψε:Δεν έχει και νόημα αν γίνει διπλή τον Φλεβάρη,να δώσουμε και πτυχιάκη..xamiles_ptiseis έγραψε:Επίσης εάν θα έχουμε την επαναληπτική μαζί με τη χειμερινή εξεταστική, πρέπει να ξεχάσουμε τη "χειμερινή πτυχιακή" και δε νομίζω να το θέλουν πολλοί αυτό.
-
nicklaou
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
ναι !! τωρα δεν ειμαστε οι φλωροι του ΕΜΠ
#feeling proud!
χαχαχαχαχα... όσοι θέλαμε ανοιχτή σχολή καθόμασταν και διαβάζαμε αντί να πάμε να ψηφίσουμε ε;;;
Άντε με τις υγείες μας.
Άντε με τις υγείες μας.
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
we'll gladly watch while you go down in flames.
Ανεξάρτητα απ'το αποτέλεσμα της συνέλευσης δεν μας επηρεάζει έτσι κι αλλιώς η συνέχιση της απεργίας των διοικητικών ή κάνω λάθος;