Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Aπορίες Πρωτοετών (2017-18)
Συντονιστής: University Editors
Re: Aπορίες Πρωτοετών (2017-18)
Παιδια, αυριο η γραμματεια ειναι ανοιχτη απο τις 11 μεχρι τι ωρα?
-
filippos_kal
11:00 - 13:00 εχω την εντυπωση . Πιθανο και μιση ωρα αργοτερα.
Ευχαριστω!
Γεια σας παιδια.
Μπηκα σημερα στην καρτελα μου και παρατηρησα το εξης:
Eκει που λεει : ''Μαθήματα που δηλώσατε αλλά δεν πήρατε προβιβάσιμο βαθμό'' μου χουν βαλει ενα ''-9'' στο εργαστηριο υλικων (δειτε και τη φωτογραφια στο λινκ).
Να προσθεσω οτι το εργαστηριο το περασα κανονικα. (στα αποτελεσματα ειχα παρει 1 -που σημαινει επιτυχια και αντιστοιχα το 0 αποτυχια-)
Πρεπει να ανησυχω ή ειναι φυσιολογικο?
Ευχαριστω.
https://imgur.com/tRJNmGS
Μπηκα σημερα στην καρτελα μου και παρατηρησα το εξης:
Eκει που λεει : ''Μαθήματα που δηλώσατε αλλά δεν πήρατε προβιβάσιμο βαθμό'' μου χουν βαλει ενα ''-9'' στο εργαστηριο υλικων (δειτε και τη φωτογραφια στο λινκ).
Να προσθεσω οτι το εργαστηριο το περασα κανονικα. (στα αποτελεσματα ειχα παρει 1 -που σημαινει επιτυχια και αντιστοιχα το 0 αποτυχια-)
Πρεπει να ανησυχω ή ειναι φυσιολογικο?
Ευχαριστω.
https://imgur.com/tRJNmGS
Επικοινώνησε καλυτερα με την γραμματεια και τον καθηγητη για να διευθετήσεις το θεμα .
Καλησπερα παιδια.
Αν και οχι πρωτοετης πλεον
ποσταρω εδω για να μην ανοιγω νεο θεμα.
Στις δηλωσεις μαθηματων εγω που ειμαι 3ο εξαμηνο μου δειχνει με πορτοκαλι χρωμα τα αγγλικα του 1ου εξαμηνου.
Το ερωτημα ειναι: τα κλικαρω? Τα δηλωνω δηλαδη?
Αν και οχι πρωτοετης πλεον
Στις δηλωσεις μαθηματων εγω που ειμαι 3ο εξαμηνο μου δειχνει με πορτοκαλι χρωμα τα αγγλικα του 1ου εξαμηνου.
Mε πορτοκαλί στην δήλωση εμφανίζονται τα μαθήματα τα οποία είχες δηλώσει στο παρελθόν και δεν πήρες προβιβάσιμο βαθμό.Πανω αριστερά έχει ένα λινκ για επεξηγήσεις των χρωμάτων.Συνήθως αν κάτι πρέπει να το δηλώσεις οπωσδήποτε τότε εμφανίζεται κόκκινο.Darkiz έγραψε:Καλησπερα παιδια.
Αν και οχι πρωτοετης πλεονποσταρω εδω για να μην ανοιγω νεο θεμα.
Το ξερω αυτο. Απλα ειναι στα αγγλικα 1ου εξαμηνου που δεν εξεταζονται ετσι κ αλλιως
Aπορίες Πρωτοετών (2017-18)
Γνωρίζει κανείς τι παίζει με το μάθημα "Ανάλυση Κύκλου Ζωής Έργων Πολιτικού Μηχανικού" ως προς τη δυσκολία μαθήματος και τον τρόπο βαθμολόγησης ;