Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια
Συντονιστής: University Editors
-
dimitra2008
- Έτος εισαγωγής: 2000
Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια
Εχει κάποιος καμιά πληροφορία για τα Σιδερα 1 και τη Fortran 
-
fosia89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2007
ευχαριστώ για την πληροφορία!ingenieurin26 έγραψε:Kάποια στιγμή θα τα τοιχοκολλήσουν, αλλά την ώρα που πήγαμε εμείς δεν είχαν περάσει ακόμα όλες τις βαθμολογίες
και συγνώμη που έβαλα αρχικά τη δημοσίευση σε άλλο θέμα (μπερδεύτηκα
"συνάδελφοι" είμαστε όλοι στην τρέλα...
Τλκ βγηκαν οι δομικες?
Σήμερα πέρασα απ'το γραφείο του καθηγητή και είπαν οτι οι δομικές θα τοιχοκολληθούν μάλλον αύριο το πρωί ή το απογευμα εξω απ'το κτήριο διαχέιρισης τεχνικών έργων... 
Walk on with hope in your heart and you will never walk alone...
-
sonofthunder
ξερουμε αν οι Μεταλλικές 2 θα βγουν στο mycourses?
Για μαθηματικη αναλυση 1 εχει ακουσει κανεις τπτ? να ρωτησουμε αυριο το ρασσια που εχει μαθημα στο πρωτο ετος... παει πανω απο μηνα απο τοτε που δωσαμε... καλα για αναλυση 2 ουτε λογος....
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Σήμερα έκανα μία γύρα από τα "πέρα κτίρια" για να μάθω πληροφορίες για τα αποτελέσματα.
Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων: ο κ.Καρλαύτης μου είπε ότι τα αποτελέσματα είναι έτοιμα και αναμένεται να έχουν αναρτηθεί μέχρι αύριο, έξω από το αμφιθέατρο Σιδηροδρομικής (εκεί όπου είναι και τα αποτελέσματα των επιλογής των Συγκοινωνιολόγων).
Δομικές Μηχανές: τα αποτελέσματα αναμένεται να αναρτηθούν αυτές τις μέρες. Κάτι μου λέει ότι η βαθμολόγηση έχει γίνει καιρό τώρα και απλά...στη γραμματεία κολλάει το σίδερο.
Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων: ο κ.Καρλαύτης μου είπε ότι τα αποτελέσματα είναι έτοιμα και αναμένεται να έχουν αναρτηθεί μέχρι αύριο, έξω από το αμφιθέατρο Σιδηροδρομικής (εκεί όπου είναι και τα αποτελέσματα των επιλογής των Συγκοινωνιολόγων).
Δομικές Μηχανές: τα αποτελέσματα αναμένεται να αναρτηθούν αυτές τις μέρες. Κάτι μου λέει ότι η βαθμολόγηση έχει γίνει καιρό τώρα και απλά...στη γραμματεία κολλάει το σίδερο.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα...!!!!!!!!!!!!Σιδηρές ΙΙ βγήκανε και Σιδηρές Ι, που δώσαμε 3 εβδομάδες πριν τις Σιδηρές ΙΙ, ακόοοοοοοομα...!!!!!!!Χαλάαααααααρααααααα...!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης...Ας διορθώνουν και 1 γραπτό την ημέρα...!!!!!!!Μην πάθουνε τίποτα οι άνθρωποι...!!!!!!!!!
-
roxy
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2003
Μηπως εχει κανεις καμια πληροφορηση για τα τεχνικα υλικα; Επισης, που ανακοινωνονται τα αποτελεσματα τους συνηθως; Ευχαριστω!
Εν τω μεταξυ στα ντοσιε στα κτιρια γινεται ο κακος χαμος...Ειναι πολυ δυσκολο να τακτοποιηθουν απ τους αρμοδιους; Τοσος καιρος ειχε περασει χωρις μαθηματα- γιατι εστω τωρα δεν υπαρχει χρονος λογω των μαθηματων, αν και κατα τη γνωμη μου ουτε αυτο δικαιολογει την κατασταση...
Εν τω μεταξυ στα ντοσιε στα κτιρια γινεται ο κακος χαμος...Ειναι πολυ δυσκολο να τακτοποιηθουν απ τους αρμοδιους; Τοσος καιρος ειχε περασει χωρις μαθηματα- γιατι εστω τωρα δεν υπαρχει χρονος λογω των μαθηματων, αν και κατα τη γνωμη μου ουτε αυτο δικαιολογει την κατασταση...
Εκτός απροόπτου θα βγουν ή σήμερα απόγευμα ή αύριο στο site του μαθήματοςvivi έγραψε:Παιδια εχει ακουστει κατι για ΑΣΤΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ????