Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Γεωλογία (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Γεωλογία (2010-11)
Και οι ευθείες των ορίων των στρωμάτων πώς δίδονται? Ευχαριστώ μκνινα.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
- m.q.n.i.n.a
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

@ airetikos:
Με βάση τον πίνακα γεωτρήσεων που δίνει στην 1η σελίδα της άσκησης 11, σχεδιάζεις το αντίστοιχο "καρότο" σε κάθε μία από τις θέσεις που δίνονται. Μετά προσπαθείς να συμπεράνεις πού βρίσκονται οι διεπιφάνειες των στρωμάτων με βάση τα σημεία αλλαγής στρώματος που έχεις βρει σε κάθε θέση από την αποτύπωση των ευρημάτων της γεώτρησης.
Με βάση τον πίνακα γεωτρήσεων που δίνει στην 1η σελίδα της άσκησης 11, σχεδιάζεις το αντίστοιχο "καρότο" σε κάθε μία από τις θέσεις που δίνονται. Μετά προσπαθείς να συμπεράνεις πού βρίσκονται οι διεπιφάνειες των στρωμάτων με βάση τα σημεία αλλαγής στρώματος που έχεις βρει σε κάθε θέση από την αποτύπωση των ευρημάτων της γεώτρησης.
Σε ευχαριστώ μκινινα. Τα στρώματα δεν κλίνουν όπως πάνε τα βελάκια?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
αυριο ποιες ασκησεις ειναι για παραδοση στο τελευταιο τμημα?
11+12... 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011, στις 14:30 θα γίνει παρουσίαση των εργασιών στα πλαίσια της εκπαιδευτικής εκδρομής 6ου εξαμήνου στην Ευρώπη. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν ως εξής: Τμήμα Ζ-Λ, Σχεδιαστήριο 4Τμήμα Π-Ω, Αίθουσα 01ΑΒΤμήμα Α-Ε & Μ-Ο Αίθουσα 03ΑΒ
--
Παύλος Μαρίνος
Τεχνική Γεωλογία (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών)
mycourses.ntua.gr
για το 2ο τμημα Ζ-Λ εχουμε να παραδώσουμε επιπλέον την άσκηση 14 την Παρασκευη
τσάο
Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011, στις 14:30 θα γίνει παρουσίαση των εργασιών στα πλαίσια της εκπαιδευτικής εκδρομής 6ου εξαμήνου στην Ευρώπη. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν ως εξής: Τμήμα Ζ-Λ, Σχεδιαστήριο 4Τμήμα Π-Ω, Αίθουσα 01ΑΒΤμήμα Α-Ε & Μ-Ο Αίθουσα 03ΑΒ
--
Παύλος Μαρίνος
Τεχνική Γεωλογία (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών)
mycourses.ntua.gr
για το 2ο τμημα Ζ-Λ εχουμε να παραδώσουμε επιπλέον την άσκηση 14 την Παρασκευη
τσάο
-
mpoumpouki
- Έτος εισαγωγής: 2006
μονο το δεύτερο τμήμα εχει να παραδώσει την άσκηση 14?εγώ είμαι στο τμήμα Μ-Π..δεν την έχουμε κάνει ή την κάναμε κ απλά δεν είναι για παράδοση?μέχρι ποια άσκηση έχει φτάσει το τμήμα που είμαι?
έγραψα τι γνωριζω για το δευτερο τμήμα
για τα υπόλοιπα τμήματα μπείτε στον κόπο να ρωτήσετε
για τα υπόλοιπα τμήματα μπείτε στον κόπο να ρωτήσετε
Μ-Π τμημα δεν υπαρχει..υπαρχει Π-Ω.ειχαμε την τελευταια φορα να παραδωσουμε την 11-12 ..οποτε λογικα θα εγιναν 13-14 απλα δεν θα ξερω αν εχουμε να τις παραδωσουμε
Για το τμήμα Μ-Ο που κάνει μάθημα με τον κ.Στούμπο στην αίθουσα 04Β, στο οποίο ανήκω εγώ, γνωρίζω ότι εχουμε για παράδοση αύριο τις 13-14. Στις 2μιση ξέρω γω που θα παρουσιάσουμε και τις εργασίες...