Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Προεντεταμένο Σκυρόδεμα (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Προεντεταμένο Σκυρόδεμα (2012-13)
Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς, για τον υπολογισμό των μειώσεων, ποιον θα χρησιμοποιήσουμε ως μέσο τένοντα της χάραξης?
Καλημέρα. Ξέρει κανείς πώς θα υπολογίσουμε την ολίσθηση για 2 ομάδες τενόντων στο θέμα? Έχοντας υπολογίσει τις μειώσεις πριν την ολίσθηση για κάθε κομμάτι ξεχωριστά (ομάδα 1 και ομάδα 2) και με γνωστές τις ολισθήσεις σε χιλ (ανάλογα με τον τρόπο τάνυσης πχ στην Alga) πως θα υπολογίσουμε το μήκος επιρροής? Ευχαριστώ.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
αν θέλεις κοίτα τη γενική άσκηση που έχει ανεβάσει ο κ. Σιγάλας στο mycourses, είναι ένας αντίστοιχος φορέας και νομίζω πως θα σε βοηθήσει.
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Στη σελίδα 6 αυτής της άσκησης δίνει τις επιτρεπόμενες τάσεις μεγαλύτερες από ότι το βιβλίο στη σελίδα 14. Είναι αλλαγή λόγω του Ευρωκώδικα;
Ψάχνοντας στο περσινό τόπικ του μαθήματος εντόπισα τα παρακάτω αρχεία τα οποία δεν υπάρχουν στην καρτέλα και ίσως φανούν χρήσιμα για το θέμα
Ωραίος merlin
Ανέβηκαν στη σελίδα!
Inge αυτό ακριβώς θα πρέπει να είναι. Οι τιμές που χρησιμοποιεί ο Σιγάλας υπάρχουν και στις σημειώσεις του Γιαννόπουλου. Merlin ευχαριστούμε!ingenieurin26 έγραψε:Στη σελίδα 6 αυτής της άσκησης δίνει τις επιτρεπόμενες τάσεις μεγαλύτερες από ότι το βιβλίο στη σελίδα 14. Είναι αλλαγή λόγω του Ευρωκώδικα;
Εγώ ρωτάω το εξής που δεν το λέει η άσκηση. Αν ξέρω την ολίσθηση στα 2 άκρα (εγώ πήρα την περίπτωση 2 και έχω δ1 και δ2) αυτη εφαρμόζεται και στις 2 ομάδες ή λέμε ότι το άθροισμα των εμβαδών της ομάδας ένα και δύο κάνει το δ1?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
- tarzan
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2008
σε περίπτωση που το χ_ολισθησης ξεπερνάει το μέσο της δοκους μας, τι κάνουμε στις επόμενες πράξεις και στη γραφικη παράσταση του Ρ συναρτησει του χ ;
Me Tarzan,you Jane ?
Και εγώ εκεί έχω κολλήσει.Αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Δεν παίρνεις τον τύπο με τη ρίζα, αλλά βγάζεις τις μειώσεις με εμβαδά όπως κάνει ο Σιγάλας στη γενική άσκηση 4β4