Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιία Ι (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
- ladymarion
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Οδοποιΐα Ι (2012-13)
Παιδιά ξέρει κανείς πώς βρίσκουμε την ακτίνα τόξου στρογγύλευσης στη μηκτομή?
- eX-mc
- Επίτιμο μέλος
Απ' όσο ξέρω δε χρειάζεσαι την ακτίνα ώστε με βάσει αυτή να τραβήξεις μια γραμμή, εξάλλου πρόκειται για..τετραγωνική παραβολή!ladymarion έγραψε:Παιδιά ξέρει κανείς πώς βρίσκουμε την ακτίνα τόξου στρογγύλευσης στη μηκτομή?
Οπότε, σύμφωνα και με το βιβλίο σελ. 74 θέλεις τρία σημεία για να τραβήξεις αυτό το τμήμα που εάν όλα είναι σωστά τη τραβάς και με το χέρι ή κάποιο καμπυλόγραμμο. Αυτά είναι αριστερά-δεξιά τα σημεία επαφής (Α,Β στο σχήμα) και τη κορυφή που απέχει απόσταση f από το C σου.
Σελίδα 75 είναι οι πράξεις για να υπολογίσεις αυτά που χρειάζεσαι με τη λεπτομέρεια ότι το H το βρίσκεις στους πίνακες που έχει παρακάτω.
Υ.Γ. μπορείς να πεις ότι η ακτίνα σου είναι και το H. Αναφερόμαστε σε κυρτή καμπύλη, άρα πίνακας 5.3 σελίδα 81. Ε δε θέλουμε και προσπεράσεις!
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Παιδιά η παράδοση του θέματος για πότε είναι??
Τετάρτη 16/01 από όσο ξέρω...troliarhs έγραψε:Παιδιά η παράδοση του θέματος για πότε είναι??
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Τις ισοκλινείς τις παίρνουμε με κλίση smax-1 ή όπως να ναι?? Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα οπότε ζητώ την επιεικειά σας

- eX-mc
- Επίτιμο μέλος
Ελπίζω τουλάχιστον να έχεις πάρει το θέμα.troliarhs έγραψε:Τις ισοκλινείς τις παίρνουμε..
smax φαντάζομαι λες τη κλίση που δίνει στην εκφώνηση, οπότε όχι. Η απάντηση βρίσκεται στο βιβλίο σελίδα 14-18 και πρακτικά δουλεύεις με το βήμα της ισοκλινούς και τον διαβήτη σου.troliarhs έγραψε:κλίση smax-1 ή όπως να ναι??
Spoiler: show
το πολύ πως είναι;troliarhs έγραψε:Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα οπότε ζητώ την επιεικειά σας![]()
c'est en faisant n'importe quoi
Πρέπει να επιταχύνεις λίγο γιατί η παράδοση πλησιάζει...troliarhs έγραψε:Τις ισοκλινείς τις παίρνουμε με κλίση smax-1 ή όπως να ναι?? Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα οπότε ζητώ την επιεικειά σας![]()
Αν θες,στείλε pm (αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
konstantinoskon
Γνωριζει κανεις απο διατομες στη σχεση s-Ds>0,5% τι περνουμε για s?
Spoiler: show
μηπως να επιταχυνεις κ εσυ και να αφησεις τα σχολια????????Κοκός έγραψε: Πρέπει να επιταχύνεις λίγο γιατί η παράδοση πλησιάζει...