Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Προσχέδιο Προγράμματος Εξεταστικής για τους επί Διπλώματι
Συντονιστής: University Editors
Re: Προσχέδιο Προγράμματος Εξεταστικής για τους επί Διπλώματι
ρε τα ρευστα γιατι τα πηγαν τοσο νωρις????μετα απο μπετο1,ρευστα ,αστικα,μπετο???
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
παντα μας εκπλήσσει η γραμματεια...παμε για ρεκορ αποτυχιας
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
To προγραμμα ειναι οριστικο ; Εχω να προτεινω να παει η φορτραν πιο μετα οπως ηταν , δεν μπορει να αλλαξει με τεχνικα υλικα ;
και γω την ιδια απορία έχω ..skype έγραψε:ρε τα ρευστα γιατι τα πηγαν τοσο νωρις????μετα απο μπετο1,ρευστα ,αστικα,μπετο???
Χειρότερο πρόγραμμα δεν μπορούσαν να κάνουν?!! Έλεος!!! Μετά την υδρολογία καπάκι ρευστά και αστικά?? τί να πω...
Ναι ρε παιδια κατι να γινει με τα ρευστα εκει που ειναι δε μπορει να το δωσει καποιος με καλες αξιωσεις. Σιγουρα θα μπορει να αλλαξει με καποιο μαθημα αργοτερα
το προσχεδιο μια χαρα τα ειχε τα ρευστα στο τελος...πρεπει να αλλαξει
Ψηφιζω κι εγω ρευστα για αργοτερα.και γενικοτερα ασχετως του τι θα δωσω θα ελεγα να φροντιζουν τα δυσκολα μαθηματα που χρωστουν πολλοι,οπως ρευστα,μπετα, εδαφη,αστικα κ.τ.λ.σε καθε εξεταστικη να εχουν ενα ελαχιστο κενο 3 ημερων μεταξυ τους.επειδη καθε φορα εχουμε το ιδιο βιολι,ενω ξερουν εκ των προτερων τι συμβαινει.τουλαχιστον του κορμου.
Τα ρευστα εκει που τα εβαλαν χαλαει και μπλεκεται ολο το προγραμμα. Στο τελος οπως ηταν στο προσχεδιο που πηγαν και το σφηνωσαν εκει περα...
Αν και η πρότασή μας για συνέλευση δεν υπερψηφήστηκε, για το θέμα της αναβολης της εξεταστικής επί Διπλωμάτι μετά την 5η εβδομάδα της κανονικής χειμερινής εξεταστισκής καταφέραμε ο Σύλλογος να αποφασίσει
Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Γραφείο του Προέδρου, αύριο Πέμπτη 7/2, 12:00.!
Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Γραφείο του Προέδρου, αύριο Πέμπτη 7/2, 12:00.!
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..