Θεμελιώσεις (2014-15)

Συντονιστής: University Editors

Απάντηση
meliZa
Έτος εισαγωγής: 2012

Re: Θεμελιώσεις (2014-15)

Δημοσίευση από meliZa »

Γεια σας παιδιά! Ξέρει κανείς αν στην πρόοδο πρέπει να έχουμε μαζί μας κανενός είδους τυπολόγιο; ή θα μας δίνονται οι απαραίτητοι τύποι; απ έξω πάντως μου φαίνεται λίγο δύσκολο να τους θυμόμαστε...
Άβαταρ μέλους
andskia
Επίτιμο μέλος
Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευση από andskia »

epicas έγραψε:Μπορεί να μας πει καποιος απο μεγαλύτερο ετος τι φάση ειναι τα θέματα της προόδου ;
Στο mycourses υπάρχουν θέματα πρόσφατων προόδων. ( Και με τη κ. Γεωργιάννου)
Electra
Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευση από Electra »

Δεν καταλαβαίνω πώς, ενώ έχουν χαθεί 2 μαθήματα ασκήσεων, θα δώσουμε πρόοδο την Τετάρτη. Δεν έχουμε παραδώσει ούτε την 4η ούτε την 5η σείρα και δεν έχουμε πάρει πίσω την 3η. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να τις έχω διορθωμένες πριν πάω να δώσω πρόοδο.
geocho
Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευση από geocho »

meliZa έγραψε:Γεια σας παιδιά! Ξέρει κανείς αν στην πρόοδο πρέπει να έχουμε μαζί μας κανενός είδους τυπολόγιο; ή θα μας δίνονται οι απαραίτητοι τύποι; απ έξω πάντως μου φαίνεται λίγο δύσκολο να τους θυμόμαστε...
Επιτρεπεται να εχεις μαζι σου το βιβλιο.
Άβαταρ μέλους
epicas
Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr
Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr
Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευση από epicas »

andskia έγραψε:
epicas έγραψε:Μπορεί να μας πει καποιος απο μεγαλύτερο ετος τι φάση ειναι τα θέματα της προόδου ;
Στο mycourses υπάρχουν θέματα πρόσφατων προόδων. ( Και με τη κ. Γεωργιάννου)
σε ευχαριστω πολυ , το ευχαριστώ μου μπορεις να το χαζεψεις και στο viber σου
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
annant
Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευση από annant »

παιδιά τι ώρα θα δώσουμε πρόοδο ;
meliZa
Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευση από meliZa »

geocho έγραψε:
meliZa έγραψε:Γεια σας παιδιά! Ξέρει κανείς αν στην πρόοδο πρέπει να έχουμε μαζί μας κανενός είδους τυπολόγιο; ή θα μας δίνονται οι απαραίτητοι τύποι; απ έξω πάντως μου φαίνεται λίγο δύσκολο να τους θυμόμαστε...
Επιτρεπεται να εχεις μαζι σου το βιβλιο.

Ποιο βιβλίο εννοείς geocho; Σημειώσεις του μαθήματος του κ. Καββαδά (που έχει τις διαφάνειες που είναι στο mycources);
sf_krt

Δημοσίευση από sf_krt »

Ναι αυτό!Τις σημειώσεις του Καββαδα επιτρέπεται να έχουμε μαζί μας.
sf_krt

Δημοσίευση από sf_krt »

Γνωρίζει κάποιος αν η πρόοδος είναι υποχρεωτική; Και αν μετράει και αρνητικά στην τελική βαθμολογία;
Chuck
Έτος εισαγωγής: 2000

Δημοσίευση από Chuck »

Electra έγραψε:Δεν καταλαβαίνω πώς, ενώ έχουν χαθεί 2 μαθήματα ασκήσεων, θα δώσουμε πρόοδο την Τετάρτη. Δεν έχουμε παραδώσει ούτε την 4η ούτε την 5η σείρα και δεν έχουμε πάρει πίσω την 3η. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να τις έχω διορθωμένες πριν πάω να δώσω πρόοδο.
Ε ωραία ρε παιδιά αυτό το έχω ακούσει και από άλλους το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να στείλει ο καθένας ατομικά ή και ομαδικά mail στον καββαδα και επίσης δεν έχει γίνει και το απαραίτητο μάθημα στις 14/11 και από μεριά τους ούτε αναπλήρωση έγινε...
Απάντηση

Επιστροφή στο