Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μόνο στροφή!!sixpensentr έγραψε:Παιδιά πόση είναι η κιν. αορ. στο δεύτερο θέμα του Σεπτεμβρίου? Υπάρχει και μετακίνηση?
Συντονιστής: University Editors
Μόνο στροφή!!sixpensentr έγραψε:Παιδιά πόση είναι η κιν. αορ. στο δεύτερο θέμα του Σεπτεμβρίου? Υπάρχει και μετακίνηση?
οταν παιζει νημα στον φορεα η μεθοδος των δυναμεων ειναι σχεδον παντα μονοδρομοςSinos έγραψε:Καλημέρα παιδιά το πρώτο θέμα της εξεταστικής Σεπτεμβρίου 21 λυνόταν και με τη μέθοδο δυνάμεων και μετατοπίσεων ?
Συμφωνώ αλλά προσπαθώ να το λύσω και με την μετατοπίσεων για επαλήθευση και δεν μου βγαίνει ..Fotios έγραψε:οταν παιζει νημα στον φορεα η μεθοδος των δυναμεων ειναι σχεδον παντα μονοδρομοςSinos έγραψε:Καλημέρα παιδιά το πρώτο θέμα της εξεταστικής Σεπτεμβρίου 21 λυνόταν και με τη μέθοδο δυνάμεων και μετατοπίσεων ?
Sinos έγραψε:Συμφωνώ αλλά προσπαθώ να το λύσω και με την μετατοπίσεων για επαλήθευση και δεν μου βγαίνει ..Fotios έγραψε:οταν παιζει νημα στον φορεα η μεθοδος των δυναμεων ειναι σχεδον παντα μονοδρομοςSinos έγραψε:Καλημέρα παιδιά το πρώτο θέμα της εξεταστικής Σεπτεμβρίου 21 λυνόταν και με τη μέθοδο δυνάμεων και μετατοπίσεων ?
Αν δεν έχω κάνει λάθος υπάρχει μόνο μια στροφή στο κόμβο 2 που είναι ίση και αντίθετη με τον κόμβο 5 λόγω συμμετρίας σωστά ?