Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές
Re: Αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές
Υπάρχει κάτι που να πλησιάζει -προφανώς δεν υπάρχει πιθανότητα ποιοτικότερου πονήματος- το House of cards άραγε; Μονόλογοι, διάλογοι και ερμηνείες μοιάζουν αξεπέραστα
- Parisaktos
- Έτος εισαγωγής: 2012
Δεν ξέρω το House of Cards, δεν το έχω δει.
Ωραία σειρά είναι το Westworld , ένας κύκλος έχει παιχτεί. Τα πρώτα δυο τρία επεισόδια είναι βαρετά αλλά σε ποια σειρά δεν είναι βαρετά τα πρώτα?
Ωραία σειρά είναι το Westworld , ένας κύκλος έχει παιχτεί. Τα πρώτα δυο τρία επεισόδια είναι βαρετά αλλά σε ποια σειρά δεν είναι βαρετά τα πρώτα?
Η αξεπέραστη σειρά κατά τη γνώμη μου, είναι το Breaking Bad. Με απόταση από τη δεύτερη. Το House of Cards το θεωρώ right up there αλλά (και για τιμητικούς ως προς το BB λόγους) αρκετά πιο κάτω. Στο House of Cards δεν με ικανοποίησε τόσο η 4η σεζόν, η 5η όμως είναι binge-watch worthy. Σε παρόμοιο είδος, ίσως αξίζει μια ματιά και το OG House of Cards (1990 - 4 επεισόδια) καθώς επίσης και τo The West Wing.Anakin έγραψε:Υπάρχει κάτι που να πλησιάζει -προφανώς δεν υπάρχει πιθανότητα ποιοτικότερου πονήματος- το House of cards άραγε; Μονόλογοι, διάλογοι και ερμηνείες μοιάζουν αξεπέραστα
Γενικότερα, πέρα από τα προφανή Game of Thrones, Sherlock κλπ, έχω διαβάσει καλά λόγια (δεν έχω μπει στη διαδικασία να δω λόγω χρόνου) και για τα The Sopranos, The Wire, Westworld (όπως αναφέρθηκε), Narcos, Peaky Blinders και μπορώ να προτείνω (τα έχω δει) True Detective (1η σεζόν - must imo), Daredevil, Mr. Robot, Suits (αν και το άφησα κάπου στην 3η ή 4η σεζόν γιατί βαρέθηκα τους έρωτες), Homeland (που κι αυτό κάπου το έχω παρατήσει) και το Taboo.
Για εύκολα lolz ανατρέχω πάντοτε στο The Office (αμερικανική εκδοχή) και για λίγο πιο geeky lolz αξίζει το Silicon Valley.
Τώρα που τελείωσε η εξεταστική (
) peaky blinders ή true detective;
Peaky blinders
House of cards
Βγήκε 5η σεζόν;kostakis έγραψε:House of cards
Όχι ακόμα αναμένουμε, το μόνο γνωστό είναι ότι δε θα θα ναι ο θεός σπεις κ θα ναι η τελευταία σεζόν της σειράς...
Μια γνώμη για Σέρλοκ; (αυτό με τον κάμπερμπαχ)
Εξαιρετική ερμηνεία από Κάμπερμπατς και πολυ καλή παραγωγή γενικότερα. Αξίζει 100% το χρόνο για να τη δειςAnakin έγραψε:Μια γνώμη για Σέρλοκ; (αυτό με τον κάμπερμπαχ)