Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Lost and Found
Συντονιστής: University Editors
Re: Lost and Found
βρέθηκε τετράδιο με σημειώσεις του 4ου εξαμηνου στο τοιχάκι απέναντι απο το κυλικειο. ο ''χαμενος'' να στειλει πμ
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Βρέθηκε μην ψάχνετε άλλοakis έγραψε:Την Παρασκευή που μας πέρασε την ώρα της προόδου της Στατικής Ι χάθηκε ένα βιβλίο Αγγλικών της τεχνικής ορολογίας του 4ου εξαμήνου. Οι αίθουσες που γράφαμε ήταν οι 03ΑΒ και 01ΑΒ. Αν κάποιος βρήκε ένα τέτοιο βιβλίο να μου στείλει πμ ή να γράψει εδώ. Ευχαριστω...
Σημερα στην αιθουσα 2Α το πρωι ξεχασα το τετραδιο μου με σημειωσεις...Ειναι μεγαλο σπιραλ με τη μια πλευρα του μπλε και λιγο πορτοκαλι ενω απτην αλλη πρασινο νιμιζω!..Παρακαλω αν το εχει βρει κανεις να μου στειλει πμ...S.O.S.
Γίνε ό,τι θέλεις.
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
Χθες ( Δευτέρα 14 ) μετά την εξέταση του μαθήματος της Υγειονομίκης Τεχνολογίας έχασα ένα ζευγάρι γυαλιά ( Ray Ban ήταν). Τα είχα αφήσει απέναντι από την αίθουσα πάνω στο τραπεζάκι της Ε.Α.Α.Κ. . Οποιαδήποτε πληροφορία αν είναι εύκολο σε PM.
Thanx
Thanx
βρέθηκε κομπιουτεράκι sharp αμφιθέατρο 107
το έδωσα σε ένα καθηγητή και είπε ότι θα το πήγαινε στη γραμματεία.
(ελπιζω να μην το σούφρωσε!)
το έδωσα σε ένα καθηγητή και είπε ότι θα το πήγαινε στη γραμματεία.
(ελπιζω να μην το σούφρωσε!)
-
manolios
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2007
Εχουν περάσει σχεδόν 9-10 μήνες απο τότε...(Το πέρασα το μάθημα...)manolios έγραψε:Την δευτερα που εγινε μαθημα εφαρμοσμενης υδραυλικης....
καποιος μου πηρε τα βιβλια μου...παρακαλω παρα μα παρα πολυ επειδη δεν εχω απο που να διαβασω για τον Σεπτεμβρη
να μου τα δωσει...
Δεν ητανε και πολλα ατομα μεσα στην ταξη εκεινην την ημερα....
Ευχαριστω!
Εντούτοις ,παιδιά παρακαλώ πολύ... όποιος τα πήρε να μου τα επιστρέψει...
- intelx86
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2006
Βρέθηκε τετράδιο με σημειώσεις στην Στατικής ΙΙ στην 03ΑΒ, όποιος το έχασε να επικοινωνήσει μαζί μου.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
βρέθηκε τετράδιο ASTERIX με σημειώσεις του 5ου εξαμήνου στο αμφιθέατρο, οποιος το έχασε να στειλει πμ
Έχασα σήμερα το μαύρο μου μπουφάν το οποίο το είχα αφήσει από τις 12μιση στο τραπεζάκι του Εγκέλαδου. Όποιος ξέρει κάτι ας στείλει πμ. Ευχαριστώ
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
-
tsiou
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Βρέθηκε σημειωματάριο μπορντώ "next - sketch pad" με σημειώσεις Σύμμικτων 20/10, Μπετού 3 29/10 και Τεχνικής Σεισμολογίας 29/10. Βρέθηκε στην αίθουσα που είχε μάθημα σήμερα (Πέμπτη) ο Γιαννόπουλος Μπετό 1 (αν δεν κάνω λάθος, 02Α). Όποιος το έχασε ας επικοινωνήσει μαζί μου.
Give me a place to stand, and I will move the Earth.