Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αστικά Υδραυλικά Έργα (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Αστικά Υδραυλικά Έργα (2012-13)
Ξέρει κανείς πώς να χαράξουμε τους υδροκρίτες μέσα στην πόλη;;;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Θεωρία γράφουμε με ανοιχτά ή κλειστά βιβλία;
Εκεί που σταματά η λογική ξεκινάει η ελληνική πραγματικότητα...
με ανοιχτάpapi έγραψε:Θεωρία γράφουμε με ανοιχτά ή κλειστά βιβλία;
Ευχαριστώ! 
Έχει δει κανείς την άσκηση αποχετεύσεων της εξεταστικης του ιουλίου 2008? (δεν υπάρχει η λύση της στο site..., μοιάζει και με την ΑΕ4)
Έχω την εξής απορία. Στην εκφώνηση δίνει πως ο αγωγός είναι παράλληλος με το έδαφος , με κλίση 1%. Την ελάχιστη.
Και ζητάει το ελάχιστο μήκος ΑΓ μετά την επέμβαση, αλλά εμείς δεν μπορούμε να πάμε με μικρότερη κλίση απο 1% μετά το φρεάτιο πτώσης που θα υπάρξει στο Α λόγω διάβασης, αρα το ΑΓ θα είναι όσο και το ΑΒ. Κάνω κάπου λάθος, γιατί μου φαίνεται περίεργο η λύση να είναι μόνο αυτό...........
Έχω την εξής απορία. Στην εκφώνηση δίνει πως ο αγωγός είναι παράλληλος με το έδαφος , με κλίση 1%. Την ελάχιστη.
Και ζητάει το ελάχιστο μήκος ΑΓ μετά την επέμβαση, αλλά εμείς δεν μπορούμε να πάμε με μικρότερη κλίση απο 1% μετά το φρεάτιο πτώσης που θα υπάρξει στο Α λόγω διάβασης, αρα το ΑΓ θα είναι όσο και το ΑΒ. Κάνω κάπου λάθος, γιατί μου φαίνεται περίεργο η λύση να είναι μόνο αυτό...........
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
'Cos I can blow up in your face like dynamite
Για τις ερωτησεις θεωριας, διαβαζουμε απ'τις σημειωσεις που εχουν στην ιστοσελιδα, ή θελει διαβασμα κι απ'το βιβλιο;
Το εχω δει πολλες φορες, υπαρχει συμβαση στο μαθημα οταν λεμε 3 μηνες να εννοουμε 120 ημερες;
δεν λεμε 3 μήνες. απλά θεωρούμε ότι η περίοδος κατανάλωσης για τουρίστες είναι 4 μήνες, άρα 120 μέρες.
Μπορεί κάποιος να γράψει τον τύπο του Manning (γιατί από ότι είδα δεν θέλει να χρησιμοποιούμε τον τύπο του Hazen-Williams)????Επίσης, γίνεται να χρησιμοποιηθεί χωρίς τα α,β,γ ? Ευχαριστώ....!
Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνομοτεί για να τα καταφέρεις...
Κοίτα τις σημειώσεις του μαθήματος (διαφάνειες)aleka έγραψε:Μπορεί κάποιος να γράψει τον τύπο του Manning (γιατί από ότι είδα δεν θέλει να χρησιμοποιούμε τον τύπο του Hazen-Williams)????Επίσης, γίνεται να χρησιμοποιηθεί χωρίς τα α,β,γ ? Ευχαριστώ....!
Τα έχει όλα αναλυτικά
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein