Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οπλισμένο Σκυρόδεμα ΙΙ (2021-22)
Συντονιστής: University Editors
Re: Οπλισμένο Σκυρόδεμα ΙΙ (2021-22)
Μια γρήγορη ερώτηση. Για το φετινό έτος, ποιοι είναι οι διδάσκοντες του μαθήματος?
Βουγιούκας και ένας καινούριος ονόματι Λαμπρόπουλος
Έγινε, σε ευχαριστώ!
-
george1001
- Έτος εισαγωγής: 2020
Επειδη δεν το εχω παρακολουθησει το μαθημα ειναι το ιδιο με τις προηγουμενες χρονιες;
παιδια εχει κανεισ θεματα επι πτυχιο του 2025 και τησ επαναληπτικησ 2025 ?
Έχει κάποιος τα θέματα κανονικής 2026 ; Ευχαριστώ
Παιδιά έχει κάποιος τα θέματα από Φλεβάρη 26 και Σεπτέμβρη 25;;
Καλημέρα, δεν βρίσκω κάτι με μια πρόχειρη ματιά που έριξα στα ανεβασμένα αρχεία. Είχα ανεβάσει πάντως στις 07/03 τα θέματα μαζί με τις λύσεις από την πρόοδο του 2025/26 για το ΙΙ. Μπορείς να τα βρεις στα ανεβασμένα αρχεία στην προσφορά υλικού στο MQN.
Ναι Άρη,
Συγνώμη, απλώς είμαι κάπως νέος στο όλο στόρυ,
Την προσέθεσα κανονικά, απλώς μαθαίνω λίγο τα κατατόπια του mqn για να εμπλουτίσω το υλικό που έχει μείνει ελεύθερο...
Το αρχείο σου με τις λύσεις της προόδου είναι κανονικά ανεβασμένο στη σελίδα του Οπλισμένου ΙΙ
Καλό βράδυ
Συγνώμη, απλώς είμαι κάπως νέος στο όλο στόρυ,
Την προσέθεσα κανονικά, απλώς μαθαίνω λίγο τα κατατόπια του mqn για να εμπλουτίσω το υλικό που έχει μείνει ελεύθερο...
Το αρχείο σου με τις λύσεις της προόδου είναι κανονικά ανεβασμένο στη σελίδα του Οπλισμένου ΙΙ
Καλό βράδυ
Κανένα θέμα! Είναι δουλειά που απαιτεί όχι αμελητέο χρόνο, δεδομένου του περιορισμένου αριθμού ατόμων που ασχολούνται. Αν ήμασταν καμια 10 αρια ατομα και ασχολουμασταν σοβαρα θα το χαμε κανει κουκλα (που ηδη ειναι σε μεγαλο βαθμο)... Και εγώ δεν έχω καιρό που άρχισα να δραστηροποιούμαι στο forum... Και φαντάσου είμαι 5ο έτος...Υπάρχει αρκετό υλικό που έχουν ανεβάσει και στην προσφορά υλικού (θα το έχεις δει υποθέτω) αλλά νομίζω ότι χρειάζεται κάποια διασταύσωση με τις επίσημες λύσεις. Οι λύσεις μου στο Μπετό ΙΙ πάντως είναι πλήρως συμβατές με αυτές των καθηγητών με κάποιες δικές μου πινελιές για να μπορεί θεωρητικά να τις καταλαβαίνει κάποιος που δεν έχει επαφή με το μάθημα.
Υπομονή και επιμονή εύχομαι!
Υπομονή και επιμονή εύχομαι!