Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ
Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ
Μισό λεπτό,το άρθρο της ζούγκλας λέει ότι ''ομάδες φοιτητών εισέβαλαν στον χώρο και εμπόδισαν τα μέλη της Συγκλήτου να λάβουν αποφάσεις'',ενώ σε προηγούμενη ανακοίνωση διάβασα ότι η σημερινή Σύγκλητος δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.Τι ισχύει απ'τα 2 τελικά; 
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ
Το δεύτερο. Από ό,τι λέγεται η απαρτία ήταν οριακή και ο Γκόλιας σηκώθηκε και έφυγε με αφορμή κάποιους φοιτητές που ήταν μέσα στην αίθουσα, αλλά χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιου είδους ένταση προηγουμένως. Με τον τρόπο αυτό χάλασε η απαρτία. Και η καθημερινή έχει γράψει την πρώτη εκδοχή αλλά φαίνεται ότι δεν ισχύει ακριβώς έτσι.
Σε αυτές τις λίγες βδομάδες έχουν γράψει τα πάντα, ότι απογραφτηκαν οι εργαζόμενοι ενω το διεψευδαν οι ίδιοι, ότι έχουμε ανοίξει, ότι.... Οπότε η καλύτερη ενημέρωση είναι από εδώ μέσα.
δηλαδη να αναμενουμε απο στιγμη σε στιγμη το νεο προγραμμα εξετασεων και χειμερινου εξαμηνου?
δεν βλεπω καποια κινητικοτητα στο σαιτ της σχολης...
Θα βγει μην ανησυχείτε, αλλιώς δεν έχει νοημα η ανακοίνωση.
παραπληροφορηση κανω...μολις βγηκε το προγραμμα!!!defonseca έγραψε:δεν βλεπω καποια κινητικοτητα στο σαιτ της σχολης...
Re: Νέα για τις απεργίες εργαζομένων στο ΕΜΠ
AXAXAXAXAXAXAX Καλα ασε τον Γκολια να το πιστεψει...jacinthe έγραψε:Βγήκε το πρόγραμμα...
http://www.civil.ntua.gr/news/2013/11/8/pr_ep_2013/
Spoiler: showκαι σε word το εφτιαξε ο αμπαλος... ουτε καν ενα excel!!