Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ
Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ
Για όποιον ενδιαφέρεται,έστειλα mail στον κ. Λαγαρο και στον κ. Παπαδρακάκη για το αν θα δοθεί η στατική 5 την παρασκευή. Ο κ. Λαγαρος απαντησε οτι βρισκεται σε εκπαιδευτικη αδεια και δεν μπορεί να βοηθήσει,και ο Παπαδρακάκης οτι από ότι φαίνεται θα γίνει η εξέταση. αυτα.
Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ
Για τα μαθήματα της προηγούμενης εβδομάδας που χάθηκαν δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση,έτσι?
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
-
KyriakosThe
- Έτος εισαγωγής: 2006
NopJiggly έγραψε:Για τα μαθήματα της προηγούμενης εβδομάδας που χάθηκαν δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση,έτσι?
Μετά από ενημέρωση από τους διδάσκοντες, ανακοινώνεται ότι η εξέταση του μαθήματος "ΓΕΩΔΑΙΣΙΑ" του 3ου εξαμήνου, που είχε προγραμματισθεί για την Πέμπτη 21/11/13, αναβάλλεται λόγω αδυναμίας προετοιμασίας της εξέτασης υπό τις συνθήκες που επικρατούν στη Σχολή ΑΤΜ.
πηγή : το σαιτ της γραμματείας
πηγή : το σαιτ της γραμματείας
Εχει ηδη δημιουργηθει ξεχωριστο topic για την αναβολη.
σορυ αλλα δεν το ειχα δει.andskia έγραψε:Εχει ηδη δημιουργηθει ξεχωριστο topic για την αναβολη.
-
an_raft
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
η εξέταση στην βραχομηχανική έγινε
ήμασταν ~20 άτομα
ο Παπαδόπουλος είπε ότι αν του δοθεί η δυνατότητα θα επαναλάβει την εξέταση ("αν μου πει η σχολή να μην κάνω, δεν θα κάνω. αν μου πουν κάνε ή αν θες να κάνεις, θα κάνω")
ήμασταν ~20 άτομα
ο Παπαδόπουλος είπε ότι αν του δοθεί η δυνατότητα θα επαναλάβει την εξέταση ("αν μου πει η σχολή να μην κάνω, δεν θα κάνω. αν μου πουν κάνε ή αν θες να κάνεις, θα κάνω")
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Νομίζω ότι για βραχομηχανική είναι καλή αριθμητικά η συμμετοχή, δεδομένου ότι στην κανονική το πέρασαν όσοι ήταν στο μάθημα και γενικά περισσότεροι από άλλες φορές.
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι, ότι εμείς στην ουσία επιτρέψαμε να διεξαχθεί μια εξεταστική με τέτοιους όρους, που να είναι απαραίτητη η επανεξέταση.an_raft έγραψε:ο Παπαδόπουλος είπε ότι αν του δοθεί η δυνατότητα θα επαναλάβει την εξέταση ("αν μου πει η σχολή να μην κάνω, δεν θα κάνω. αν μου πουν κάνε ή αν θες να κάνεις, θα κάνω")
Για αυτά τα χάλια υπάρχουν συγκεκριμένοι υπεύθυνοι και δεν είναι οι εργαζόμενοι...