Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2012-13 (Σχόλια)
Συντονιστής: University Editors
-
strangelic
- Έτος εισαγωγής: 2005
Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2012-13 (Σχόλια)
θα τους πέσει ο κώλος δηλαδή να τα ανεβάσουν στο mycourses? 'οχι μόνο ο Παντουβάκης, όλοι τους.
Η σιωπή είναι συνενοχή...
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
Τα αποτελέσματα της τεχνικής μηχανικής 1 έχουν αναρτηθεί όπως μάθαμε στο αντοχής υλικών.Αλλά είναι κλειδωμένα.Μετά από επικοινωνία με Αναστασέλου είπε ότι αύριο το πρωί θα είναι εκεί άρα να περάσουμε να τα δούμε.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Παιδια γνωριζει κανεις τιποτα για φυσικη και αριθμιτικη ;
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
και με τη μηχανική των ρευστών ρε παιδιά τι παίζει???πριν λίγο καιρό θυμάμαι ποστ που έλεγε οτι η διόρθωση κοντεύει να ολοκληρωθεί...ακόμα???

Ο ΚΟΥΦΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ...
-
KyriakosThe
- Έτος εισαγωγής: 2006
Η Φυσική είναι διορθωμένη. Εγώ έιχα στείλει μαιλ στο κ. Ράπτη επειδή είναι από τα τελευταία μαθήματα μου και μου απάντησε. Μου είχε πεί ότι αν με το καλό, επαναλειτουργήσει το ΕΜΠ από την επόμενη εβδομάδα ( δηλαδή αυτή την βδομάδα) , θα τους αναρτήσει στον πίνακα ανακοινώσεων έξωepicas έγραψε:Παιδια γνωριζει κανεις τιποτα για φυσικη και αριθμιτικη ;
από το γραφείο του (ισόγειο κτιρίου Φυσικής). Τώρα τί εννοούσε να επαναλειτουργήσει δεν ξέρω.
καλο καλοκαιρι!celtic έγραψε:μετα απο επικοινωνια με τον κυριο Παντουβακη εμαθα οτι τα γραπτα τουλαχιστον της διαχειρησης τεχν. εργων εχουν διορθωθει απλα ειναι αδυνατο οπως λεει να μας ενημερωσουν εναν εναν. Καλυτερα μου ειπε να περιμενουμε να ανοιξει η γραμματεια. Κατι αναλογο συμβαινει λογικα και με τα υπολοιπα μαθηματα.
Εκτος και αν κατσει ο Γκολιας να περασει ολους τους βαθμούς σε ολα τα μαθήματα...
Καλησπέρα! Για σιδηροδρομική μήπως γνωρίζει κανείς κάτι ?
Και στο όνομα ετούτων των στιγμών
Show must go on...
Show must go on...
eleu8eria έγραψε:Καλησπέρα! Για σιδηροδρομική μήπως γνωρίζει κανείς κάτι ?
Έχουν βγει εδώ και καιρό στον τομέα κολλημένα και έχουν γίνει και επιπλέον διορθώσεις.
Εγώ βρήκα τον κ. Λυμπέρη και μου είπε τον βαθμό μου, δεν ξέρω βέβαια αν είναι ακόμα τοιχοκολλημένα εκεί αλλά συνήθως ο κ. Λυμπερής είναι τα πρωινά στπ γραφείο του...
Ευχαριστώ πολύ!!Fategr έγραψε:eleu8eria έγραψε:Καλησπέρα! Για σιδηροδρομική μήπως γνωρίζει κανείς κάτι ?
Έχουν βγει εδώ και καιρό στον τομέα κολλημένα και έχουν γίνει και επιπλέον διορθώσεις.
Εγώ βρήκα τον κ. Λυμπέρη και μου είπε τον βαθμό μου, δεν ξέρω βέβαια αν είναι ακόμα τοιχοκολλημένα εκεί αλλά συνήθως ο κ. Λυμπερής είναι τα πρωινά στπ γραφείο του...
Και στο όνομα ετούτων των στιγμών
Show must go on...
Show must go on...
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Σε ευχαριστω πολυ κυριακο!KyriakosThe έγραψε:Η Φυσική είναι διορθωμένη. Εγώ έιχα στείλει μαιλ στο κ. Ράπτη επειδή είναι από τα τελευταία μαθήματα μου και μου απάντησε. Μου είχε πεί ότι αν με το καλό, επαναλειτουργήσει το ΕΜΠ από την επόμενη εβδομάδα ( δηλαδή αυτή την βδομάδα) , θα τους αναρτήσει στον πίνακα ανακοινώσεων έξωepicas έγραψε:Παιδια γνωριζει κανεις τιποτα για φυσικη και αριθμιτικη ;
από το γραφείο του (ισόγειο κτιρίου Φυσικής). Τώρα τί εννοούσε να επαναλειτουργήσει δεν ξέρω.
Μα επαναλειτουργει κανονικοτατα το εμπ.. δεν φαινεται εξαλλου;
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer