Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική ΙΙ (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
- smari
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Re: Στατική ΙΙ (2013-14)
πάντως ο κ. Κουμούσης είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν παραδίδονται σε αυτόν φυλλάδια που κανονικά θα έπρεπε να δοθούν στον καθηγητή του άλλου τμήματος.
Όλοι οι μηχανισμοί έχουν τριβές. Το θέμα είναι να μην αποκτούν οι τριβές, μηχανισμό.
Στην άσκηση 2 επιλέγουμε ως ένα από τα υπερστατικά μεγέθη την εσωτερική ράβδο. Στο τέλος που υπολογίζουμε τις μετατοπίσεις, το έργο της δύναμης της ράβδου το λαμβάνουμε υπόψη?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Πιστεύω ότι μόνο στην F22 πρέπει να τη λάβεις υπόψη.Εξάλλου εκεί τα έργα ροπών κάμψης είναι μηδενικά.Όσο για την F12 δε νομίζω ότι πρέπει να συμπεριλάβεις τις δυνάμεις των ράβδων,γιατί αφού F12=F21,στην F21 βλέπουμε ότι δεν υπάρχει ράβδος (θέωρησα χ1 την αντίδραση της κύλισης και χ2 της δεσμικής).Εσύ τι λες?
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Για το F22 δεν πολυσυμφωνώ με την εξήγηση γιατί κάμψη έχεις στο 5324 μέλος. Για τα υπόλοιπα δεν είμαι σίγουρος. Για το Δ2L ?
Έχεις δίκιο για το F22,βιάστηκα να απαντήσω.Στο θεμελιώδη φορέα με τη φόρτιση L έχεις αφαιρέσει τη ράβδο,άρα γιατί να βάλεις το έργο της? Εξάλλου,αφού η δύναμή της είναι υπερστατικό μέγεθος και την ξεχωρίζεις,τι δουλειά έχει να εμφανιστεί στην παραμόρφωση του ισοστατικού φορέα? Με κάθε επιφύλαξη
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
το έργο της ράβδου δεν μπαινει πουθενα γιατι το έχεις ως υπερστατικο μέγεθος.
Και πώς το εξηγείς αυτό?
επειδή το εχεις επιλέξει ως υπερστατικο μέγεθος, στον θεμελιώδη φορέα δεν θα υπάρχει η ράβδος οπότε τι έργο να υπολογίσεις.αν επιλέξεις καποιο αλλο υπερστατικό μέγεθος τότε το εργο της ράβδου το υπολογίζεις, ακομά και αν θέλεις να βρεις καποια μετατοπιση.
μονο στο F11 θα συμπεριληφθεί οπου υπάρχει η ράβδος...προσπαθησα να το εξηγησω.
μονο στο F11 θα συμπεριληφθεί οπου υπάρχει η ράβδος...προσπαθησα να το εξηγησω.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και leo8, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: συγχώνευση δημοσιεύσεων
Αιτία: συγχώνευση δημοσιεύσεων
- epicas

- Έτος εισαγωγής: 2011
Υπαρχει καποιος κανονας που να λεει οτι ο συντελεστης δυσκαμψιας πρεπει να βγαινει παντα θετικος ; (Fij)
Επιπρόσθετα απο αυτα που εχω καταλαβει εγω , την ραβδο την κοβουμε δεν την αφαιρουμε , επομενως συνεισφερει σαν εργο στην εξισωση συμβιβαστου
Επιπρόσθετα απο αυτα που εχω καταλαβει εγω , την ραβδο την κοβουμε δεν την αφαιρουμε , επομενως συνεισφερει σαν εργο στην εξισωση συμβιβαστου
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
-
nicklaou

- Έτος εισαγωγής: 2009
Δεικτες δυσκαμψιας Fijepicas έγραψε:Υπαρχει καποιος κανονας που να λεει οτι ο συντελεστης δυσκαμψιας πρεπει να βγαινει παντα θετικος ; (Fij)
προσοχη !
Fii > 0 Παντα !! Fij οποιαδηποτε τιμη !