Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Γεωλογία Μηχανικού (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
- eX-mc
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Γεωλογία Μηχανικού (2013-14)
Όχι ρε, από το mycourses θα εννοεί. Δε θέλω καν να σκέφτομαι το άλλο σενάριο 
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Ξέρει κανείς γιατί τα αρχεία της Θεωρίας Ασκήσεων και οι Ασκήσεις στο mycourses είναι κλειδωμένα; Μου ζητάει κωδικό πρόσβασης για να το ανοίξω.
Μπορεί κάποιος να δώσει τον κωδικό για τα αρχεία στο mycourses; Έμαθα ότι δόθηκε τη Δευτέρα, στο δίωρο της Θεωρίας.
Δεν δόθηκε κάποιος κωδικός. Νομίζω είπε πως "όσοι έχουν κάποιο γνωστό καλώς, οι υπόλοιποι να περιμένουν να πάρουν από τη γραμματεία"..
-
kefalonitis13
- Έτος εισαγωγής: 2013
Ηθελα να ρωτησω ποιο βιβλιο προτεινετε να παορουμε για το μαθημα;
Αυτό που πήραμε οι περισσότεροι πέρσι ήταν το ''Γεωλογία η επιστήμη της Γης'' (Παπανικολάου-Σιδέρης).
Όμως,σ'αυτό το μάθημα δεν έχει καθόλου σημασία το τι θα πάρεις από τον Εύδοξο (προσωπικά δεν το έχω ανοίξει ούτε μια φορά νομίζω),γιατί θα χρησιμοποιήσετε ουσιαστικά τα 'κίτρινα βιβλία' που θα πάρετε από το Θωμαίδειο (ένα με τις σημειώσεις του μαθήματος που δείχνει ο Τσιαμπάος,ένα με τη θεωρία των ασκήσεων κι ένα με τη θεωρία για τα πετρώματα).
Αυτά είναι υπέρ αρκετά,καλύπτουν όλα όσα θα χρειαστείτε.
Τώρα το πότε θα αρχίσουν να δίνονται τα κίτρινα βιβλία δεν το γνωρίζει κανείς νομίζω.Υπομονή!
Όμως,σ'αυτό το μάθημα δεν έχει καθόλου σημασία το τι θα πάρεις από τον Εύδοξο (προσωπικά δεν το έχω ανοίξει ούτε μια φορά νομίζω),γιατί θα χρησιμοποιήσετε ουσιαστικά τα 'κίτρινα βιβλία' που θα πάρετε από το Θωμαίδειο (ένα με τις σημειώσεις του μαθήματος που δείχνει ο Τσιαμπάος,ένα με τη θεωρία των ασκήσεων κι ένα με τη θεωρία για τα πετρώματα).
Αυτά είναι υπέρ αρκετά,καλύπτουν όλα όσα θα χρειαστείτε.
Τώρα το πότε θα αρχίσουν να δίνονται τα κίτρινα βιβλία δεν το γνωρίζει κανείς νομίζω.Υπομονή!
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
λοιπόν η τεχνική συμπεριφορά των πετρωμάτων είναι ο νεος μου εφιάλτης!!
τα διαβαζω δυο βδομάδες τώρα και δεν εχω συγκρατήσει τίποτα!
όχι οτι εκατσα και καθόλου μεθωδικά να τα δω.. αλλά έχω κουραστειιιιιιι!!
τα διαβαζω δυο βδομάδες τώρα και δεν εχω συγκρατήσει τίποτα!
όχι οτι εκατσα και καθόλου μεθωδικά να τα δω.. αλλά έχω κουραστειιιιιιι!!
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
καλα γενικα μην σπαταλας ολο σου τον χρονο στην θεωριτικη υποσταση των πετρωμάτων .. εξαλλου μεσα απο τις ασκησεις υποθετικα θα παρεις και ολο το θεωριτικο υποβαθρο που χρειαζεται για την εξεταση.Οι θεωριτικες του ερωτησεις ειναι περισσοτερο πρακτικου τυπου.. και οπως σου ειπα και παραπανω οτι κανεις στην ασκησεις και ο τροπος που αναλυεις τα δεδομενα για τα πετρωματα ειναι αρκετος.. ( απ'οσο θυμαμαι εγω τουλαχιστον ) απο κει και περα ειναι καποια σημαντικα θεωριτικα πραγματα οπως ο σεισμος , τα φραγματα κτλπ που θελουν απλα διαβασμα..
Δεν εισαι και γεωλόγος για να χρειαζεται να ξερεις τα παντα για τα πετρωματα ..
Δεν εισαι και γεωλόγος για να χρειαζεται να ξερεις τα παντα για τα πετρωματα ..
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
Συνήθως οι ερωτήσεις πανω στη θεωρία είναι ψιλοστάνταρ! Πρόκειται για ερωτήσεις λίγο κρίσεως που κάνει αρκετά συχνά ο Τσιαμπάος στο μάθημα! και κυρίως στα τελυταία μαθήματα θεωρίας! π.χ. σύσταση φλύσχη.
Αν παρακολουθείτε τη θεωρία θα τις αναγνωρίσετε εύκολα.
Αν παρακολουθείτε τη θεωρία θα τις αναγνωρίσετε εύκολα.
ευχαριστούμε παιδιά