Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πρακτική Άσκηση (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
-
louloudaki
- Έτος εισαγωγής: 2008
Re: Πρακτική Άσκηση (2012-13)
Γνωρίζει κανείς αν μπήκαν τελικά τα χρήματα για εμάς που κάναμε την πρακτική πέρυσι; Κι αν όχι πότε να τα περιμένουμε; Ευχαριστώ.
Σε καποιους έχουν μπει, σε άλλους όχι. Εμείς που ακόμα τα περιμένουμε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή τουλάχιστον μέχρι το νέο έτος απ΄ όσο έμαθα (εγώ πιστεύω και περισσότερο) και αυτό διότι πολλά από τα άτομα που είχαν αναλάβει αυτό το κομμάτι στη γραμματεία δεν είναι πια εκεί. Και με τον φόρτο εργασίας που έχει μαζευτεί μετά από τόσο καιρό που ήταν κλειστή δεν νομίζω να ασχοληθούν και να βγάλουν άκρη στο άμεσο μέλλον. Τουλάχιστον μας διαβεβαίωσε καθηγητής ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα χάσουμε οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή.
-
louloudaki
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τουλάχιστον να ξέρουμε πότε να αρχίσουμε να ανησυχούμε!!
-
ben sherman
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2007
Δεν είναι μόνο θέμα της γραμματείας, αλλά κυρίως της έρευνας.Beatle έγραψε:Σε καποιους έχουν μπει, σε άλλους όχι. Εμείς που ακόμα τα περιμένουμε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή τουλάχιστον μέχρι το νέο έτος απ΄ όσο έμαθα (εγώ πιστεύω και περισσότερο) και αυτό διότι πολλά από τα άτομα που είχαν αναλάβει αυτό το κομμάτι στη γραμματεία δεν είναι πια εκεί. Και με τον φόρτο εργασίας που έχει μαζευτεί μετά από τόσο καιρό που ήταν κλειστή δεν νομίζω να ασχοληθούν και να βγάλουν άκρη στο άμεσο μέλλον. Τουλάχιστον μας διαβεβαίωσε καθηγητής ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα χάσουμε οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή.
όπως και να χει ελπίζω να πληρωθειτε κι οι υπόλοιποι
Πάντως πέρυσι όλοι πληρωθήκαμε κανονικά . Υπομονή παιδιά θα τα πάρετε τΑ λεφτά έχετε υπογράψει σύμβαση
-
feanor23
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2007
Πηγα να κανω εγγραφη στο εξαμηνο και παροτι εχω ολοκληρωσει την πρακτικη ασκηση μου την εμφανιζει στα μαθηματα με ενα καφε χρωμα. γνωριζετε αν πρεπει να την δηλωσω ξανα;εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα;
παιδια κοντευει μαρτιος και ακομα να παρουμε τα λεφτα μας, και εκτος των αλλων δεν εχει περαστει καν στα στοιχεια φοιτητων η πρακτική. Τι θα γινει; Εχει κανένας καποια νεώτερη ενημέρωση πέρα από τις αερολογίες του Παντουβακη;
-
SpeedyGonzalez
ισχύει..είναι λίγο γελοίο πλέον..και εντάξει να μην έχουμε πληρωθεί, όχι να μας δουλεύει με αερολογίες..απαίσιο!!
Καλά η κατάσταση είναι σκέτη κοροϊδία, και δεν μας πληρώνουν και δεν μας περνάνε το μάθημα και μας λένε ένα σωρό μπαρούφες. Λες
και μας κάνουν και χάρη. Κάτι πρέπει να κάνουμε άμεσα.
και μας κάνουν και χάρη. Κάτι πρέπει να κάνουμε άμεσα.
ψηνεστε να μαζευτουμε καπου να το συζητησουμε και να κανουμε κατι;γιατι αμα περιμενουμε απο αυτους... δεν γινεται να ειναι μονο θεμα γραμματειας.