Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου .. Εβγαζα αρνητικο Fij και ειχα αρχισει να απογοητευομαι ..
ευχαριστω και παλι !
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Fij= Fji (αποδειχτηκε με δυο τροπους στο μαθημα), Fii,Fjj παντα>0
την ραβδο την σχεδιαζουμε σε ολους τους φορεις που προκυπτουν απο την επαλληλια και πρακτικα συμμετεχει στο εργο,στον φορεα εκεινο που η τιμη της ειναι διαφορη του 0..
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Fij < 0 όταν η δύναμη Χi προκαλεί μετατόπιση στο σημείο εφαρμογής της Χj, αντίρροπη της Χj. και επειδή τα συστήματα που μελετάμε είναι αμυντικά, προκύπτει ότι Fii > 0 , όπως εξήγησε πολύ ωραία ο κ. κουμούσης.
Προς του ασχοληθέντες με το θέμα εξαμήνου mQNτες: Spoiler: showΗ ροπή μου βγαίνει γύρω στο 140 και η αξονική της ράβδου 0.5 εφελκιστική για το πρώτο ερώτημα.
Το αναφέρω γιατι δεν μου φαίνεται και πολύ σωστή η αξονική και καλό θα ήταν να έχουμε μια τάξη μεγέθους των αποτελεσμάτων.