Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2013-14)
ευχαριστώ και πάλι leo8 !!!
Αν και γιορτές ας εκφράσω μια απορία:
Ο τύπος απωλειών hf συμπεριλαμβάνει τη μήκος του αγωγού L. Για να βρούμε την κλίση της Γ.Ε. διαιρούμε αυτήν την ποσότητα με L. Κανονικά δεν θα έπρεπε να διαιρούσαμε με την προβολή του L στον οριζόντιο άξονα?
Ο τύπος απωλειών hf συμπεριλαμβάνει τη μήκος του αγωγού L. Για να βρούμε την κλίση της Γ.Ε. διαιρούμε αυτήν την ποσότητα με L. Κανονικά δεν θα έπρεπε να διαιρούσαμε με την προβολή του L στον οριζόντιο άξονα?
-
Ολοκληρωμένος Τύπος
- Έτος εισαγωγής: 2010
από ότι έχω καταλάβει, απλοποιητικά θεωρούμε ότι το L είναι το οριζόντιο μήκος.
Μου φαίνεται παράξενο γιατί όλοι οι τύποι στηρίζονται στο Δχ κεκλιμένο.
Εκτός αν οι αγωγοί με τους οποίους ασχολούμαστε είναι σχεδόν οριζόντιοι(δηλαδή κλίση ~2%).
Εκτός αν οι αγωγοί με τους οποίους ασχολούμαστε είναι σχεδόν οριζόντιοι(δηλαδή κλίση ~2%).
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Θεωρούμε ότι λόγω της μικρής κλίσης η προβολή είναι ίση με την υποτείνουσα.
νομιζω ειναι οριζοντιοι,πχ σκεψου ενα δικτυο υδρευσης που το φτιαχνουμε διπλα απο το δρομο,ακολουθει την κλιση του δρομου..αρα σωληνες περιπου οριζοντιοιandskia έγραψε:Μου φαίνεται παράξενο γιατί όλοι οι τύποι στηρίζονται στο Δχ κεκλιμένο.
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Ναι, εγώ σκέφτηκα αγωγό φράγματος για παραγωγή ενέργειας, αλλά ίσως μιλάμε για άλλο εξάμηνο.
Τέλος πάντων, λύθηκε.
Τέλος πάντων, λύθηκε.
εισαι μπροστα αγορι μουandskia έγραψε:Ναι, εγώ σκέφτηκα αγωγό φράγματος για παραγωγή ενέργειας, αλλά ίσως μιλάμε για άλλο εξάμηνο.
Τέλος πάντων, λύθηκε.
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
lybe33 έγραψε:Θεωρούμε ότι λόγω της μικρής κλίσης η προβολή είναι ίση με την υποτείνουσα.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Έχει κανείς τις ασκήσεις να μου τις στείλει?