epicas έγραψε:Αγαπητή πας στο email που μας εχει σταλει και το ανοιγεις στο μαιλ σου.. μην περιμενεις να το ανοιξεις μεσω matlab τουλαχιστον ετσι το εκανα εγω ..ι το βλεπεις μεσω του email..πατας πανω στο εικονιδιο και ανοιγει..
Αγαπητέ σ'ευχαριστώ για την απάντηση.Η παράδοση των 2 ασκήσεων είναι για αύριο,σωστά?
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Φανταζομαι και πως την τριτη να τις παραδωσεις δεν θα γινει και τιποτα ..
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
"Σας υπενθυμίζουμε ότι στο μάθημα της Τρίτης (7/1) θα πρέπει να έχετε ετοιμάσει την πρότασή σας για το θέμα του εξαμήνου όπως σας είχαμε υποδείξει στο προηγούμενο μάθημα."
Οι συνδράμοντες του μαθήματος,
Μανώλης Γεωργιουδάκης
Θεόφιλος Μανιταράς
Παιδιά γνωρίζει κάποιος περισσότερα για το τι ειπώθηκε στο τελευταίο μάθημα γι'αυτο το θέμα;
μπορει καποιος να με βοηθησει για το πως γινεται το 2.3??στ
(στην 5η ασκηση)
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
ναι δεν υπαρχει καπου αλλου να την χρησιμοποιησεις.. εισαι σιγουρη πως ειναι η πυκνοτητα και οχι η μαζα? δεν θυμαμαι τι ειπαν στην παραδωση..
Oriah Mountain Dreamer