Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική Ι (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εδαφομηχανική Ι (2013-14)
Είμαι μεγαλύτερο εξάμηνο και άλλες χρονιές δεν παρέδιδε το πρώτο τμήμα ασκήσεις αλλά είχαμε 3 προόδους. Ας απαντήσει κάποιος από το πρώτο τμήμα παρακαλώ.
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Εναν φιλο που ρωτησα απο το πρωτο τμήμα μου ειπε πως δεν τους αναφερα κατι σχετικα με τις ασκησεις .. οποτε μαλλον εχεις δικιο 
ο καθηγητης οχι εγω
ο καθηγητης οχι εγω
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
-
Red Mullet
- Έτος εισαγωγής: 2007
Αυριο να φανταστω δεν θα κανει μαθημα ο κος Μπουκοβαλας.. δεν εχει ερθει καποιο mail. Γνωριζει κανεις;
απο τριτη μαθηματα
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
-
Red Mullet
- Έτος εισαγωγής: 2007
Ευχαριστω φιλε!
Για όσους είναι στο 2ο τμήμα, στην πρώτη άσκηση του φυλλαδίου, όταν λέει να κάνουμε εύλογες παραδοχές εννοεί να πάρουμε αυθαίρετες τιμές στα λογικά όμως όρια ή να βρούμε τα στοιχεία από κάποιο πίνακα/σημείωση του βιβλίου?
''Sic Parvis Magna"-Greatness from Small Beginnings. Francis Drake
Λογικά κάποιο συμπέρασμα βγάζεις απ'τα δεδομένα.Δεν ξέρω αν βοηθάει,αλλά δεν υπάρχει εξωτερική φόρτιση.Άρα,θα αναπτυχθούν μόνο γεωστατικές τάσεις απ΄το ίδιο βάρος,σωστά?
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Σωστό αυτό που λες αλλά αναφέρομαι στο προηγούμενο ερώτημα όπου δεν έχω γνωστά τα ρs και τα S και τα χρειάζομαι για να βρω την ρ
''Sic Parvis Magna"-Greatness from Small Beginnings. Francis Drake
-
elina2_092
- Έτος εισαγωγής: 2010
Εγω πηρα και για τα δυο στρωματα οτι ρs=2,7 Mg/m3 και S=1, αφου ειναι κορεσμενα (το τμημα της αργιλου πανω απο τα 2 μετρα θεωρειται και αυτο κορεσμενο).cookis έγραψε:Για όσους είναι στο 2ο τμήμα, στην πρώτη άσκηση του φυλλαδίου, όταν λέει να κάνουμε εύλογες παραδοχές εννοεί να πάρουμε αυθαίρετες τιμές στα λογικά όμως όρια ή να βρούμε τα στοιχεία από κάποιο πίνακα/σημείωση του βιβλίου?
- Το ότι ο Υδροφόρος Ορίζοντας βρίσκεται στην επιφάνεια του εδάφους μας επηρεάζει κάπου στην επίλυση της άσκησης?
- Γίνεται να λύσουμε το πρώτο ερώτημα χωρίς να προηγηθεί το δεύτερο?
- Άσχετα από την άσκηση, πώς γίνεται να συμπυκνώσουμε κορεσμένο έδαφος? Αναφέρω το κορεσμένο , επειδή στο ακόρεστο μου φαίνεται πιο λογικό να μειώσουμε τα κενά του αέρα ή να γεμίσουμε τα κενά αυτά με νερό ή τσιμέντο όπως στη μέθοδο jet-grouting
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.