Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πότε η παράδοση διπλωματικών εργασιών 2013-14;
-
spirtoulis
- Έτος εισαγωγής: 2005
Πότε η παράδοση διπλωματικών εργασιών 2013-14;
Ξερει κανεις τι σκοπευουν να κανουν με την παραδοση των διπλωματικων ??? Ρωτάω γιατι αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο εξωτερικο για μεταπτυχιακο χωρις να εχω πτυχιο. Εκει μας καταντησανε!
Re: Διπλωματικές εργασίες
Επειδή ανέβηκα και ρώτησα γιατί και εγώ τη διπλωματική περιμένω,μου είπαν δεν έχουν οριστεί ημερομηνίες και να περιμένω κάποια στιγμή την ανακοίνωση για κατ'αρχήν αποδεκτή!!!!!!
Καλημέρα. Και εγώ γι αυτό περιμένω. Γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να γραφτούμε στο νέο εξάμηνο; όταν βγάλουν ημερομηνίες εγγραφής για τα μεγαλύτερα έτη.
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Στον τομέα Υδραυλικής είναι την τρέχουσα εβδομάδα.
Τηλεφώνησα στη γραμματεία σήμερα και μου είπαν διπλωματικές από το νέο έτος.
και οι δηλώσεις για τις διπλωματικές που θα παραδοθούν μετά την χειμερινή εξεταστική πότε γίνονται;
Κανονικά, βγάζει η γραμματεία ημερομηνίες μετά από κάθε εξεταστική και σε δηλώνει ο καθηγητής. Αν πάνε ομαλά η χειμερινή εξεταστική και τα πράγματα γενικότερα στη σχολή θα γίνει έτσι τότε. Τώρα τι γίνεται είναι το θέμα..
Καλημερα!!!Υπαρχει καποια ενημερωση για αυτο το θεμα?Θα γινουν αυτες οι ρημαδες οι διπλωματικες?
καλημέρα!μίλησε με τον καθηγητή σου! του Κύριου Τζουβαδάκη παρουσιάζουμε αυτή τη βδομάδα.
Σοβαρα μιλας?????και εγω σ αυτον ειμαι!!!!δ ειχα επικοινωνησει μαζι του γιατι η γραμματεια μ ειπε οτι δ ξερουν ποτε θα γινουν!!!!!ι θα κανω προλαβαινω να του πω η την εχασα????