Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2008-09)
Συντονιστής: University Editors
-
Big_Marouli
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Re: Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2008-09)
πηγαινε στην πρώτη σελίδα του τοπικ και εχει λινκ για να τις κατεβασεις..
Στο Σχήμα 2.8 (σελ. 16) οι γκρι βούλες στο Κωδικοποιημένο δίκτυο δεξιά τί είναι; Κόμβοι ή κεντροειδή;
Επίσης τί ορίζεται/είναι κόμβος; Συνάντηση συνδέσμων μήπως; Ποιά είναι η διαφορά του από το κεντροειδές; Και τα κεντροειδή κόμβοι είναι, σωστά;
Δείτε και το Σχήμα 6.15 (σελ. 127) να μπερδευτείτε περισσότερο...
Επίσης τί ορίζεται/είναι κόμβος; Συνάντηση συνδέσμων μήπως; Ποιά είναι η διαφορά του από το κεντροειδές; Και τα κεντροειδή κόμβοι είναι, σωστά;
Δείτε και το Σχήμα 6.15 (σελ. 127) να μπερδευτείτε περισσότερο...
-
tsiou
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Ρε παιδιά στην άσκηση Βαρύτητας, στην 5η διαφάνεια, εκεί που πολλαπλασιάζουμε με Αj, δεν έχει λάθος?
(Εδώ έχει πολλαπλασιάζει τις σειρές με Αj.... Δεν πρέπει να πολλαπλασιάσουμε τις στήλες με Aj? )
(Εδώ έχει πολλαπλασιάζει τις σειρές με Αj.... Δεν πρέπει να πολλαπλασιάσουμε τις στήλες με Aj? )
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
Προσωπικά θα συμφωνήσω: η 1η στήλη του πίνακα PiFij χ150, η 2η στήλη χ150 και η 3η στήλη χ350, θά έπρεπε κανονικά να είναι, ΑΛΛΑ μη σε πάρω στο λαιμό μου! Βέβαια ο πολλαπλασιασμός πινάκων αλλιώς μάθαμε στο λύκειο ότι γίνεται... δεν έχω καταλάβει πλήρως τί εννοεί εδώ ο ποιητής!
(με βολεύει καλύτερα να "βλέπω" τον πίνακα Αj ως πίνακα-γραμμή, αντί πίνακα-στήλη που είναι ο Pi, δηλαδή σαν την τελευταία γραμμή αθροισμάτων ενός Π-Π πίνακα)
(με βολεύει καλύτερα να "βλέπω" τον πίνακα Αj ως πίνακα-γραμμή, αντί πίνακα-στήλη που είναι ο Pi, δηλαδή σαν την τελευταία γραμμή αθροισμάτων ενός Π-Π πίνακα)
-
akrovolistos

Για το θέμα 4 (επαναληπτική 2007) τι γνώμη έχετε;
Καταρχάς πόσο χρόνο θα πρέπει να πάρουμε την ενδοζωνική μετακίνηση?
Προσπαθώ να βρω τον tij (με βάση τον τύπο Pi*Aj*Fij αλλά μηδενίζονται πολλά, οπότε ο πίνακας μετακινήσεων έχει λίγα στοιχεία...
Καταρχάς πόσο χρόνο θα πρέπει να πάρουμε την ενδοζωνική μετακίνηση?
Προσπαθώ να βρω τον tij (με βάση τον τύπο Pi*Aj*Fij αλλά μηδενίζονται πολλά, οπότε ο πίνακας μετακινήσεων έχει λίγα στοιχεία...
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
-
akrovolistos

+1 και από μένα. Εξάλλου, ο αναλυτικός τύπος tij=Pi*Aj*Fij/ki αυτό υπαγορεύει..mkontos έγραψε:Προσωπικά θα συμφωνήσω: η 1η στήλη του πίνακα PiFij χ150, η 2η στήλη χ150 και η 3η στήλη χ350, θά έπρεπε κανονικά να είναι, ΑΛΛΑ μη σε πάρω στο λαιμό μου! Βέβαια ο πολλαπλασιασμός πινάκων αλλιώς μάθαμε στο λύκειο ότι γίνεται... δεν έχω καταλάβει πλήρως τί εννοεί εδώ ο ποιητής!
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
καλημέρα! μπορεί να μου πει καποιος αν και που εξηγεί τη μεθοδο ''όλα ή τίποτα'' στο βιβλίο?
-
mantadakis
δεν πρεπει να ειναι πολλαπλασιασμος πινακων οπως μαθαμε
γιατι αν ηταν δεν θα βγαζαμε στον αριθμητη παντα πινακα 3χ3
αυτη η λυμενη ασκηση βαρυτητας ξερουμε σιγουρα οτι ειναι σωστη?
γιατι αν ηταν δεν θα βγαζαμε στον αριθμητη παντα πινακα 3χ3
αυτη η λυμενη ασκηση βαρυτητας ξερουμε σιγουρα οτι ειναι σωστη?
Τελευταία επεξεργασία από 1 και mantadakis, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
-
sonofthunder
Ρε παίδες με τη θεωρία τι παίζει? Τι χάος ειναι αυτο? Που να επικεντρώσουμε?
Και απο ότι ειδα μπαίνει πολυ πράμα θεωρία. Μαλλον πάμε σούμπιτοι για Σεπτεμβρη....
Και απο ότι ειδα μπαίνει πολυ πράμα θεωρία. Μαλλον πάμε σούμπιτοι για Σεπτεμβρη....
Μάλλον στο Κεφ. 6.3 είναι κρυμμένη... (τί σου είπα τώρα!)pepy έγραψε:καλημέρα! μπορεί να μου πει καποιος αν και που εξηγεί τη μεθοδο ''όλα ή τίποτα'' στο βιβλίο?
Άλλο: κάτι έχω γράψει σε ένα χαρτί για χρήση του 999 αντί για Moore - ξέρει κανείς τί είναι το 999 αυτό;