Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
-
sof_kan
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2013-14)
Ξέρει κάποιος σίγουρα για πότε είναι η 1η παράδοση? Κάτι ακούγεται αυτές τις μέρες για παράταση...
Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο,αλλά θα ήταν καλό αν συνέβαινεsof_kan έγραψε:Ξέρει κάποιος σίγουρα για πότε είναι η 1η παράδοση? Κάτι ακούγεται αυτές τις μέρες για παράταση...
Που το άκουσες...
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
κοιταξτε τα mail σας!μολις επισημοποιησε την εξεταση!!! 
-
sof_kan

1η παράδοση θέματος
Η 1η παράδοση του θέματος (στην ουσία πρόκειται για απλό έλεγχο της πορείας μελέτης του θέματος) θα γίνει την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου. Εκμεταλλευόμενοι την αργία, η εξέταση θα επεκταθεί σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Θα ανακοινωθούν ώρες εξέτασης συναρτήσει του ονόματος.
--
Κωνσταντίνος Τρέζος
Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών)
mycourses.ntua.gr
Την πήρα την απάντησή μου....
Η 1η παράδοση του θέματος (στην ουσία πρόκειται για απλό έλεγχο της πορείας μελέτης του θέματος) θα γίνει την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου. Εκμεταλλευόμενοι την αργία, η εξέταση θα επεκταθεί σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Θα ανακοινωθούν ώρες εξέτασης συναρτήσει του ονόματος.
--
Κωνσταντίνος Τρέζος
Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών)
mycourses.ntua.gr
Την πήρα την απάντησή μου....
Ξερει κανεις μεχρι ποιο ερωτημα πρεπει να παραδωσουμε?
'To thine own self be true'-William Shakespeare
-
sof_kan

Το θέμα λέει μέχρι 3.4 αλλά έχουν πει μέχρι 3.2... Απ ότι έχω καταλάβει δε θα δώσουν πολλή σημασία σ αυτό.john7 έγραψε:Ξερει κανεις μεχρι ποιο ερωτημα πρεπει να παραδωσουμε?
Τον οπλισμό απόσχισης πώς τον αγκυρώνουμε;
Για οπλισμό απόσχισης δε βρήκα μέσα κάτι συγκεκριμένο, αλλά γενικά βοηθάει:
Κατασκευαστικές Λεπτομέρειες - Κανόνες Όπλισης κατά Ευρωκώδικα 2 και Ευρωκώδικα 8
Κατασκευαστικές Λεπτομέρειες - Κανόνες Όπλισης κατά Ευρωκώδικα 2 και Ευρωκώδικα 8
Εχω μια απορια:
και στην ασκηση 2 του Τρεζου αλα και στο παλιο λυμενο θεμα της κ. Παλιερακη για να οπλισει στην στηριξη Β βρισκει τον επιπλεον οπλισμο
Ενω λοιπον τον βρισκει καπου στο 1 cm2/m βάζει Φ8/30 (αντι για Φ8/40)
Προφανως το κανει υπερ της ασφαλειας,αλλα για ποιο λογο γινεται αυτο και ποιο ειναι το κριτηριο;
και στην ασκηση 2 του Τρεζου αλα και στο παλιο λυμενο θεμα της κ. Παλιερακη για να οπλισει στην στηριξη Β βρισκει τον επιπλεον οπλισμο
Ενω λοιπον τον βρισκει καπου στο 1 cm2/m βάζει Φ8/30 (αντι για Φ8/40)
Προφανως το κανει υπερ της ασφαλειας,αλλα για ποιο λογο γινεται αυτο και ποιο ειναι το κριτηριο;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein