Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πτυχιακή Εξεταστική 2014
Συντονιστής: University Editors
Re: Πτυχιακή Εξεταστική 2014
Εγώ πιστεύω οτι μπόρουμε να στείλουμε και όλοι mail στον Κ. Γκόλια!!!Εγώ δηλαδή που έχω ξεκινήσει πτυχιακή και έχω 12 δεν θα μπορώ να δώσω???
Ωραία ας πέσουν προτάσεις για την ώρα που βολεύει τους περισσότερους να μαζευτούμε και να πάμε! Προσωπικά μπορώ όλη τη μέρα.Penny7 έγραψε:ας μαζευτούμε λοιπόν εμείς οι επί πτυχίω που θέλουμε να δώσουμε εαρινά να πάμε να κάνουμε φασαρία..δν γίνεται αυτή η κατάσταση πια!απλά να πούμε μέρα και ώρα για να μαστε όσο το δυνατόν πιο πολλοί γίνεται...κάτι διάβασα για παρασκευή, αν τελικά ισχύσει, ας γίνει μια ενημέρωση να ξέρουμε να έρθουμε!
δυστυχως δεν μπορεις...ουτε εγω μπορω, αν και χρωσταω κατω απο δεκα γτ δν εχω ξεκινησει διπλωματικη...καλο και το mail, αλλα καλυτερο να παμε εκει, αυτο πιστευω..hit girl έγραψε:Εγώ πιστεύω οτι μπόρουμε να στείλουμε και όλοι mail στον Κ. Γκόλια!!!Εγώ δηλαδή που έχω ξεκινήσει πτυχιακή και έχω 12 δεν θα μπορώ να δώσω???
'"Ηello moose!"
Penny7 έγραψε:δυστυχως δεν μπορεις...ουτε εγω μπορω, αν και χρωσταω κατω απο δεκα γτ δν εχω ξεκινησει διπλωματικη...καλο και το mail, αλλα καλυτερο να παμε εκει, αυτο πιστευω..hit girl έγραψε:Εγώ πιστεύω οτι μπόρουμε να στείλουμε και όλοι mail στον Κ. Γκόλια!!!Εγώ δηλαδή που έχω ξεκινήσει πτυχιακή και έχω 12 δεν θα μπορώ να δώσω???
+1000teo έγραψε:Penny7 έγραψε:δυστυχως δεν μπορεις...ουτε εγω μπορω, αν και χρωσταω κατω απο δεκα γτ δν εχω ξεκινησει διπλωματικη...καλο και το mail, αλλα καλυτερο να παμε εκει, αυτο πιστευω..hit girl έγραψε:Εγώ πιστεύω οτι μπόρουμε να στείλουμε και όλοι mail στον Κ. Γκόλια!!!Εγώ δηλαδή που έχω ξεκινήσει πτυχιακή και έχω 12 δεν θα μπορώ να δώσω???λοιπον παιδια, ας πουμε την παρασκευη στις 12 εξω απο τη γραμματεία, να πάμε στο γραφείο του Γκόλια να το διευθετήσουμε το ζήτημα.
-
Αλεξανδρος
- Έτος εισαγωγής: 2008
+1teo έγραψε:Penny7 έγραψε:δυστυχως δεν μπορεις...ουτε εγω μπορω, αν και χρωσταω κατω απο δεκα γτ δν εχω ξεκινησει διπλωματικη...καλο και το mail, αλλα καλυτερο να παμε εκει, αυτο πιστευω..hit girl έγραψε:Εγώ πιστεύω οτι μπόρουμε να στείλουμε και όλοι mail στον Κ. Γκόλια!!!Εγώ δηλαδή που έχω ξεκινήσει πτυχιακή και έχω 12 δεν θα μπορώ να δώσω???λοιπον παιδια, ας πουμε την παρασκευη στις 12 εξω απο τη γραμματεία, να πάμε στο γραφείο του Γκόλια να το διευθετήσουμε το ζήτημα.
Εκτός αν πούμε καλύτερα στις 11 για να είμαστε σίγουροι οτι θα είναι εκεί ο Γκόλιας και δεν θα αρχίσει τα λείπω ή περασε η μερα και τα άλλα που έχει πει κατα καιρους.. Πείτε γνώμες!
μιλώντας για εξεταστική, μήπως έχει ακούσει κανείς πότε θα γίνει? δεν επρεπε να έχει βγει το πρόγραμμα?
Επειδη δε βλεπω μεγαλη συμμετοχη μηπως θελετε να πουμε αλλη μερα που να μαζευτουμε περισσοτεροι; αν κσι πιστευω οτι οσο γρηγοροτερα παμε τοσο το καλυτερο!teo έγραψε:Εκτός αν πούμε καλύτερα στις 11 για να είμαστε σίγουροι οτι θα είναι εκεί ο Γκόλιας και δεν θα αρχίσει τα λείπω ή περασε η μερα και τα άλλα που έχει πει κατα καιρους.. Πείτε γνώμες!
Dean συμφωνα με το ακαδημαικο ημερολογιο νομιζω οτι η εξεταστικη θα αρχισει 17 Μαρτιου.