sf_krt έγραψε:Λοιπόν θέλετε να ξαναπροσπαθήσουμε να μαζευτούμε; Συμφωνείτε για αύριο στις 11 έξω από τη γραμματεία πάλι;
Εγώ προτείνω να μην το πολυκουβεντιάσουμε. Ας πούμε ξέρω ΄γω 12 την Τρίτη και να ανοίξουμε ένα τόπικ να το ανακοινώσουμε. Ok?
Spoiler: showΛέω 12 γιατί είναι καλύτερη από τις 11 και Τρίτη για να μεσολαβήσει μια μέρα τουλάχιστον να το δει κόσμος
Black συμφωνώ.Εγώ απλά ρώτησα μήπως και λέγανε περισσότεροι τη γνώμη τους για το ποτέ μπορούν για να έρθουν κιόλας...μην καταλήξουμε όπως την Παρασκευή...
Θα φτιάξεις εσύ την ανακοίνωση;
Άκυρη η ερώτηση...τώρα είδα την ανακοίνωση!
Έφτιαξα και ένα bannerάκι.
Spoiler: showΑν θέλετε κύριοι και κυρίες "ομάδα του mqn" θα είχατε την καλοσύνη να το αναρτήσετε στην κύρια σελίδα για μια μερούλα να το δει ο κόσμος;
Black έγραψε:Έφτιαξα και ένα bannerάκι.
Spoiler: showΑν θέλετε κύριοι και κυρίες "ομάδα του mqn" θα είχατε την καλοσύνη να το αναρτήσετε στην κύρια σελίδα για μια μερούλα να το δει ο κόσμος;
το banneraki σου προώθηση και facebook όσοι έχουν...πάνω κάτω οι του έτους ξέρουμε ποιοι είμαστε έτσι κ αλλιώς στο mqn
Συνάδελφοι, μήπως έχουμε πρόχειρη εκτίμηση για το πότε να αναμένουμε την εξεταστική του "Φλεβάρη"; Επίσης γνωρίζουμε αν η επί πτυχίω εξεταστική θα πέσει πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια της κανονικής;