Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική Ι (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εδαφομηχανική Ι (2013-14)
Βασικα νομίζω ό,τι το βρήκα!Για όποιον ενδιαφέρεται λογικά έχουμε τα κεφάλαια 1,2,3,5 και 6.
Η εξέταση είναι κεκλεισμένων των σημειώσεων/βιβλίων/σκονακίων?
Το ίδιο ισχύει και στην τελική εξέταση?
Το ίδιο ισχύει και στην τελική εξέταση?
- μόνος στο σπίτι
έχω και εγώ την ίδια απορία ,πού μπορούμε να βρούμε την απάντηση ;
μπορεί να απαντήσει κάποιος από το τμήμα του κ.Μπουκοβάλα, που έχετε γράψει ήδη την 1η πρόοδο ;
μπορεί να απαντήσει κάποιος από το τμήμα του κ.Μπουκοβάλα, που έχετε γράψει ήδη την 1η πρόοδο ;
μην περιμένεις να αλλάξουν όλα από τους άλλους , όταν κρίνεις πρέπει και να επιχειρηματολογείς
το πρόβλημα του διπλανού σου είναι και δικό σου πρόβλημα
έχεις δικαίωμα στο λόγο , υποχρέωση να ακούς και καθήκον να προτείνεις
η προσπάθεια δεν έβλαψε ποτέ και κανένα
στο 1ο τμημα ηταν ολα κλειστα..οτι χρειαζοταν απο τυπους δινοταν..τωρα δεν ξερω αν θα ισχυσει και το ιδιο και για το 2ο τμημα..
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Παιδια η ύλη απο το βιβλιο του γκαζετα δηλαδη ποια ειναι?? Ας με διαφωτίσει καποιος/α γιατι μπερδεύτηκα!:/
Στο βιβλίο του Καββαδά, σελίδα 84, στο Παράδειγμα 3.3, στο ερώτημα (5), για ποιο λόγο είναι Δε(ν)=1/Ε(Δσ(ν)-2νΔσ(h)) και όχι Δε(ν)=1/Ε(Δσ(ν)-νΔσ(h))?
Δεν το έχω μπροστά μου αυτό που λες αλλά δες μήπως είναι 3διάστατο το πρόβλημα. Αυτό που αντιπροτείνεις είναι για το επίπεδο.
- Becoming_I
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Από σήμερα διανέμονται και οι σημειώσεις των διαφανειών του Κου Καββαδά στην γραμματεία των Γεωτεχνικών. Προφανώς αφορά το 2ο τμήμα (Μ-Ω).
@theo7 λόγω απόλυτης συμμετρίας κάτω από το ασκούμενο φορτίο τι χ τι y το ίδιο είναι όσον αφορα στις οριζόντιες τάσεις.
@becoming_I είσαι σίγουρη/ος? Γιατί ρώτησα την κοπέλα που τα μοίραζε και μου είπε πως αφορά και τα δύο τμήματα.
@becoming_I είσαι σίγουρη/ος? Γιατί ρώτησα την κοπέλα που τα μοίραζε και μου είπε πως αφορά και τα δύο τμήματα.
- μόνος στο σπίτι
ναι όντως αφορά και τα δύο τμήματα , και ήδη δόθηκαν και σε παιδιά από το 1ο τμήμαandskia έγραψε:@theo7 λόγω απόλυτης συμμετρίας κάτω από το ασκούμενο φορτίο τι χ τι y το ίδιο είναι όσον αφορα στις οριζόντιες τάσεις.
μην περιμένεις να αλλάξουν όλα από τους άλλους , όταν κρίνεις πρέπει και να επιχειρηματολογείς