Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική Ι (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
-
Ολοκληρωμένος Τύπος
- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Εδαφομηχανική Ι (2013-14)
το συμπιεσόμετρο πού κολλάει? πρέπει να ξέρουμε να περιγράφουμε αυτό που είδαμε στο εργαστήριο?
Αυτές οι δοκιμές που γίνονται στο εργαστήριο θα χρειαστούν σίγουρα στην εξεταστική. Σχεδόν πάντα υπάρχει μία ερώτηση να περιγράψεις κάποιο απ'τα πειράματα. Λογικά το ίδιο θα ισχύει και για την πρόοδο..(δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά όμως, εγώ ήμουν στο 2ο τμήμα)Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:το συμπιεσόμετρο πού κολλάει? πρέπει να ξέρουμε να περιγράφουμε αυτό που είδαμε στο εργαστήριο?
Μπορεί να μου πει κάποιος αν αύριο στην πρόοδο είναι και η τριαξονική μέσα στην ύλη; μέχρι ποια σειρά ασκήσεων είναι στην ύλη;;
παιδια η προοδος του δευτερου τμηματος μετραει θετικα η γραφουμε στα 7.5 αν δεν την δωσαμε?
- smari
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
σχετικά με την πρόοδο, μας είπαν σήμερα στο τμήμα Μ-Π των ασκήσεων ότι κατά πάσα πιθανότητα τα αποτελέσματα θα βγουν σήμερα στο mycourses!
Όλοι οι μηχανισμοί έχουν τριβές. Το θέμα είναι να μην αποκτούν οι τριβές, μηχανισμό.
Η πρόοδος μετράει ΜΟΝΟ θετικά 100%
- epicas

ρωτας η το λες? γιατι οσον αφορα το 2ο τμηα το προγραμμα του καθηγητη λεει πως η προοδοσ πιανει το 25% του συνολικου βαθμου
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
Παιδιά έχω την αίσθηση ότι μετράει υποχρεωτικά τουλάχιστον στο 2ο τμήμα.
- epicas

Τρόπος
βαθμολόγησης
:
•
Παρακολούθηση
και
ασκήσεις
κατ ́οίκον
: 10%
•
Ενδιάμεσο
διαγώνισμα
: 25%
•
Τελική
/
Επαναληπτική
εξέταση
: 65%
Για το 2ο τμημα απο το προγραμμα που υπαρχει αναρτημενο στο mycourses..
βαθμολόγησης
:
•
Παρακολούθηση
και
ασκήσεις
κατ ́οίκον
: 10%
•
Ενδιάμεσο
διαγώνισμα
: 25%
•
Τελική
/
Επαναληπτική
εξέταση
: 65%
Για το 2ο τμημα απο το προγραμμα που υπαρχει αναρτημενο στο mycourses..
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
- Becoming_I

Χθες στο μάθημα των ασκήσεων του 2ου τμήματος ξεκαθαρίστηκε από τον διδακτορικούς ότι μετράει μόνο θετικά η πρόοδος.