Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ειδικά Θέματα Διαχείρισης Τεχνικών Έργων (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
Re: Ειδικά Θέματα Διαχείρισης Τεχνικών Έργων (2013-14)
Είμαι υπέρ της αλλαγής ημερομηνίας της εξέτασης του μαθήματος και την μεταφορά του την Μ. Τρίτη. Ξέρετε τι ισχύει για την παράδοση του θέματος;
-
xristina_da
- Έτος εισαγωγής: 2009
Όποτε και να εξεταστεί το μάθημα η παράδοση είναι αυστηρά 13/3
-
xristina_da
Σχετικά με τη χρήση του primavera, μπορεί να μου πει κάποιος πώς ορίζουμε στα resources τι ποσότητα από αυτά χρησιμοποιείς? Για παράδειγμα,ότι έχει 5 εργάτες και όχι 1.
-
gingobiloba
- Έτος εισαγωγής: 2007
+1 για μεταφορά εξέτασης την Μ. Τρίτη.
Καλησπερα παιδια,
Αναφορικα με το θεμα για μεταφορα της εξετασης, ειμαι αντιθετος οπως προανεφερα.
Καταλαβαινω την εμπλοκη με τα αλλα μαθηματα, αλλα και εγω "καιγομαι" χρονικα για ολοκληρωση σπουδων.
Αναφορικα με το θεμα για μεταφορα της εξετασης, ειμαι αντιθετος οπως προανεφερα.
Καταλαβαινω την εμπλοκη με τα αλλα μαθηματα, αλλα και εγω "καιγομαι" χρονικα για ολοκληρωση σπουδων.
-
xristina_da
vhajin έγραψε:Καλησπερα παιδια,
Νομίζω ότι σου εξήγησαν παραπάνω πως όπως και να έχει χαρτί ότι δεν χρωστάς το μάθημα δεν θα μπορείς να πάρεις πριν το Πάσχα,αφού τα γραπτά αποκλείεται να διορθωθούν μόνα τους.
Σε καθε περιπτωση η μεταθεση δυο εβδομαδων αποτελει μια καθυστερηση.
Θεωρητικα οσοι εχουν παρουσιασει η προκειται να παρουσιασουν διπλωματικη εχουν προτεραιοτητα στη διορθωση.
Επιπελεον επειδη ανθρωποι ειμαστε, να περαστει ενα μαθημα στη γραμματεια δεν ειναι και το δυσκολοτερο των πραγματων.
Και τελος παντων, επειδη οπως προανεφερα εχω προσωπικο προβλημα, ακομα και μια μερα νωριτερα στην περιπτωση μου ειναι εξαιρετικα κρισιμη.
Αν χρειαστει θα τρεξω, θα παρακαλεσω ωστε να μπορεσω να παρω τη βεβαιωση (οχι αντιγραφο διπλωματος).
Να το θεσω διαφορετικα, μπορει ο κ.παντουβακης να λειπει, η γραμματεια να καθυστερει και ο,τιδηποτε αλλο να συμβαινει, ομως εγω αισθανομαι οτι πρεπει να εξαντλησω καθε μεσο αμεσης ολοκληρωσης (τουλαχιστον στο κομματι που αφορα εμενα).
Θεωρητικα οσοι εχουν παρουσιασει η προκειται να παρουσιασουν διπλωματικη εχουν προτεραιοτητα στη διορθωση.
Επιπελεον επειδη ανθρωποι ειμαστε, να περαστει ενα μαθημα στη γραμματεια δεν ειναι και το δυσκολοτερο των πραγματων.
Και τελος παντων, επειδη οπως προανεφερα εχω προσωπικο προβλημα, ακομα και μια μερα νωριτερα στην περιπτωση μου ειναι εξαιρετικα κρισιμη.
Αν χρειαστει θα τρεξω, θα παρακαλεσω ωστε να μπορεσω να παρω τη βεβαιωση (οχι αντιγραφο διπλωματος).
Να το θεσω διαφορετικα, μπορει ο κ.παντουβακης να λειπει, η γραμματεια να καθυστερει και ο,τιδηποτε αλλο να συμβαινει, ομως εγω αισθανομαι οτι πρεπει να εξαντλησω καθε μεσο αμεσης ολοκληρωσης (τουλαχιστον στο κομματι που αφορα εμενα).
-
maraki.pap
χωρίς να θέλω να γίνω επιθετική, αλλά δεν είναι λίγο παράλογο να βολευτεί ένα μόνο άτομο για προσωπικούς λόγους που δίνει μόνο ένα μάθημα, και όχι άλλοι τόσοι που δίνουν τουλάχιστον άλλα 7? η αίτηση για αλλαγή της μέρας θα γίνει όπως και να έχει. στο μάθημα είναι δηλωμένα άλλα 74 άτομα, εκ των οποίων οι 30κάτι είναι 9ο εξάμηνο.
Ρε παιδιά έχω ενα πρόβλημα με το primavera.ενώ βάζω όλους τους κωδικούς στο database configuration στο τέλος μου γράφει connection failed και δε με συνδέει..Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή ξέρει κανείς τι παίζει? 
-
maraki.pap
στο primavera, κάνετε log in με όνομα admin?