σε ευχαριστω juggly.. και κατι τελευταιο.. πως τον εκοψες εδωσε βαση?
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Κοίτα να δεις,έμεινε 2 μαθήματα στις λεπτότοιχες διατομές,έκανε κάμποσες ασκήσεις ,αλλά δεν ξέρω.
Ήταν την περίοδο της αλλαγής από Αναστασέλου σε Σπαθή,όταν μας τα έκανε,άρα δε μπορώ να έχω και πλήρη άποψη.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Σχετικά με την στρέψη: την βλέπω πρώτη - πρώτη στις πληροφορίες του μαθήματος στο my courses αλλά δεν σχολιάσθηκε καθόλου εδώ (τουλάχιστον φέτος) και δεν φαίνεται να συγκαταλέγεται στην ύλη που μας έδωσε η jiggly από τον Γκαρούτσο
Είναι τελικά μέσα στην ύλη ?
Και κάτι ακόμη για την ύλη ,δεν ξέρω αν αναφέρεται στο Γκαρούτσο σε κάποιο κεφάλαιο,μιας και δεν έχω δει όλες του τις ασκήσεις ,αλλά πρέπει να αναφερθεί πως και από τους 2 καθηγητές έχουν γίνει στην τάξη ασκήσεις με ''καρφιά'' (μπουλόνια) .Στο βιβλίο του Τσαμασφύρου υπάρχει μια λυμένη άσκηση αρκετά κατατοπιστική σελ.450.
(Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο ταιριάζει στη φιλοσοφία των σχετικά εύκολων θεμάτων που ακούγεται ότι θα μπουν,αλλά αν κάποιος έχει χρόνο ας το δει)
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer