Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2013-14)
Παιδιά μπορεί κάποιος να ανεβάσει το τυπολόγιο; Έχουν κλειδώσει το mycourses...
Οταν λες το έχουν κλειδώσει, εννοείς ότι σου ζητάει πιστοποίηση για την είσοδο?Αν λές αυτό ,τότε πρέπει απλώς να βάλεις τον κωδικό σου.
Οχι, δεν είναι δυνατή η εγγραφή στο μάθημα γιατί είναι κλειδωμένο ή κάτι τέτοιο. Το mycourses λειτουργεί κανονικά απλά δεν μπορείς να γραφτείς στο μάθημα.Οταν λες το έχουν κλειδώσει, εννοείς ότι σου ζητάει πιστοποίηση για την είσοδο?Αν λές αυτό ,τότε πρέπει απλώς να βάλεις τον κωδικό σου.
-
xamiles_ptiseis
- Έτος εισαγωγής: 2007
Πάτα πρώτα εγγραφή σε νέο μάθημα και λογικά θα μπεις
Η αλήθεια είναι πως όντως έχουν κλειδώσει το μάθημα.
Κι εγώ που είμαι εγγεγραμμένος δεν μπορώ να πατήσω διαγραφή, έχει το εικονίδιο του κλειδωμένου.
Κι εγώ που είμαι εγγεγραμμένος δεν μπορώ να πατήσω διαγραφή, έχει το εικονίδιο του κλειδωμένου.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Καλησπέρα! Το τυπολογιο θα επιτρεπεται και στη θεωρια?
Τρόπος διεξαγωγής της εξέτασης
Υπενθυμίζεται ότι η εξέταση θα γίνει σε μια φάση (θεωρία και εφαρμογές μαζί). Κατά την εξέταση θα επιτρέπεται η χρήση μόνο του διανεμηθέντος Τυπολογίου, η χρήση άλλων βιβλίων και κάθε είδους σημειώσεων (είτε προσωπικών είτε του Εργαστηρίου) απαγορεύεται
Υπενθυμίζεται ότι η εξέταση θα γίνει σε μια φάση (θεωρία και εφαρμογές μαζί). Κατά την εξέταση θα επιτρέπεται η χρήση μόνο του διανεμηθέντος Τυπολογίου, η χρήση άλλων βιβλίων και κάθε είδους σημειώσεων (είτε προσωπικών είτε του Εργαστηρίου) απαγορεύεται
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
υπάρχει κάποιος/α που έχει κατεβασμένα τα τεστάκια του Τρέζου; είμαι 1ο τμήμα και απ'ότι κατάλαβα τα κατέβαζε μετά από λίγο καιρό από το Mycourses
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
thev έγραψε:Τρόπος διεξαγωγής της εξέτασης
Σαν να μας λέει "Όποιος άρχισε να γράφει πάνω στο τυπολόγιο ας προμηθευτεί γόμες".
-
an_raft
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
τεστ Τρέζου 2013
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.