Έχει ασχοληθεί κανείς με άσκηση 4/Φυλλάδιο 8 αστράγγιστα?
Επειδή κάτι μου φαίνεται πως παραλείπεται να αναφερθεί.
Spoiler: showΣυγκεκριμένα για να την λύσω θέλω να ξέρω ότι έχω μόνο Δσ(d) ή Δσ(c).Με με τα δυο δε μπορώ να την λύσω.
Ενοοώ οτι θελω να ξέρω οτι στη δοκιμή που κάνουμε δεν ασκουμε στη μια διευθυνση φορτίο.Αυτό εννοώ λέγοντας οτι θελω μόνο το ενα απο τα δυο.
Όπως πάντα δεν το εξέφρασα σωστά.
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Στην τριαξονική δοκιμή μπορούμε να ασκήσουμε extra φορτία μετά την αρχική στερεοποίηση και οριζόντια και κατακόρυφα. Ειναι αντίστοιχα τα μεγέθη Δσ(d) και Δσ(c).Στην ασκηση δεν διευκρινίζεται τι κάνουμε. Με εφαρμογή και των δυο φορτίσεων δεν μπορώ να τη λύσω.
Σορρυ δεν μπορω να το εκφρασω καλύτερα.
εγώ την έλυσα θεωρώντας ότι έχουμε Δσ μόνο κατακόρυφα .. Όπως κάνουμε στις κλασικές ασκήσεις με την τριαξονική φόρτιση που έχουμε ένα Δσ1 διάφορο του 0 και ένα Δσ3 = 0 ...
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
οσοι δεν ηρθαν να δωσουν.. πολυ σωστη επιλογη...
εγω εκαψα μαθημα για να διαβασω περισσοτερο εδαφη και κατα 90% κοπηκα και εδω..
ενταξει γενικα καμια σχεση τα θεματα με αυτα της επαναληπτικης. δεν ξερω τι στο διολο παιζει.
αυτη η φm εχει αναφερθει ποτε στο μαθημα? γιατι πρωτη φορα εβλεπα κατι εγω για παραμενουσα γωνια
Oriah Mountain Dreamer
epicas έγραψε:οσοι δεν ηρθαν να δωσουν.. πολυ σωστη επιλογη...
εγω εκαψα μαθημα για να διαβασω περισσοτερο εδαφη και κατα 90% κοπηκα και εδω..
ενταξει γενικα καμια σχεση τα θεματα με αυτα της επαναληπτικης. δεν ξερω τι στο διολο παιζει.
αυτη η φm εχει αναφερθει ποτε στο μαθημα? γιατι πρωτη φορα εβλεπα κατι εγω για παραμενουσα γωνια