epicas έγραψε:ο συντελεστής εφαπτομενικής τριβής ειναι παντα αρνητικός ?
λογικα δεν ειναι απλα στο τυπολογιο στο βιβλιο σελιδα 149 εχει ενα πλην διπλα του.. ποιος ο λογος?
Εννοεί ότι δεν έχει μονάδες (συντελεστής)
γελαω με τον συμβολισμο
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
epicas έγραψε:Πρωτα απ'ολα σε ευχαριστω για την βοήθεια .. λογικα ισως εχεις κανει λαθος.. τωρα οσον αφορα το κατωφερεια απο το β στο γ εννοει την γουβα που λεει ο andskia apo panw νομιζω το Τ μου βγαινει 50 και το f=1,25, ΧΘ του Χσ=140
Νομίζω Χσ = 190 γιατί αλλιώς βγαίνεις πρίν την αρχή του τόξου στρογγύλευσης.
και για να συνοψισουμε:τα θεματα θεωριας κινηθηκαν στο στυλ που μας ειχε πει ο κ.Κανελλαιδης και είναι ίδια περίπου με αυτά που είναι ήδη ανεβασμενα στο πάνελ. οι ασκήσεις, η πρώτη σου είχε μια οριζοντιογραφία και σου ζητούσε συνολικό μήκος οδού και να συμπληρώσεις πινακάκι με επικλίσεις και Χ.Θ. και αποστάσεις(παρόμοια με την άσκηση 11) και η δεύτερη σου έδινε μια μηκοτομή και σου ζητούσε στοιχεία της μηκοτομής(παρόμοια με την άσκηση 10)
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
1cm στο χαρτι αντιστοιχεί σε 100 cm στην πραγματικοτητα.. αντίστοιχα και τα αλλα ..
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer