Off topic: Το παράδοξο είναι ότι όλοι οι μεγαλύτεροι έβγαιναν με μια ικανοποίηση κι ένα χαμόγελο ως τα αυτιά,ενώ όλοι οι του τρίτου εξαμήνου βγαίναμε σα ζαλισμένα κοτόπουλα και κοιταζόμασταν με απορία του στυλ:''τι φάααση?Γιατί σε αυτά τα θέματα,εμείς δεν τα πήγαμε καλά??''
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
χαχα ενταξει αμα παρατηρησεις τα παλια θεματα.. ακομα και του σεπτεμβριου δλδ που υποτιθετε πως ηταν ευκολα δεν συγκρινονται με αυτα.. εαν εξαιρεσεις βεβαια το 3ο που ηθελε λιγη σκεψη.. παρολα αυτα το περναγες σχετικα ευκολα το μαθημα
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
epicas έγραψε:χαχα ενταξει αμα παρατηρησεις τα παλια θεματα.. ακομα και του σεπτεμβριου δλδ που υποτιθετε πως ηταν ευκολα δεν συγκρινονται με αυτα.. εαν εξαιρεσεις βεβαια το 3ο που ηθελε λιγη σκεψη.. παρολα αυτα το περναγες σχετικα ευκολα το μαθημα
Είναι μια πικρή αλήθεια κι αυτό...
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Jiggly έγραψε:Off topic: Όλοι οι του τρίτου εξαμήνου βγαίναμε σα ζαλισμένα κοτόπουλα και κοιταζόμασταν με απορία του στυλ:''τι φάααση?Γιατί σε αυτά τα θέματα,εμείς δεν τα πήγαμε καλά??''
γνωριζει κανεις ποτε ειναι η προβολη των γραπτων ? η μηπως που ειναι το γραφειο του κ. Σπαθη ?
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer