Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μίλησα με τον κύριο Σιγάλα και μου είπε ότι τα γραπτά έχουν δωθεί από πριν το Πάσχα στην γραμματεία αλλά η γραμματέας έχει πάρει σύνταξη!
Συντονιστής: University Editors
Για το δεύτερο τμήμα γράφεις το όνομά σου σε μια ηλεκτρονική λίστα που υπάρχει στο my coursesmargot έγραψε:Προβολή γραπτών για Εδάφομηχανική 1?Εχει βγάλει μήπως κάποια λίστα στον τομέα ξέρουμε?
Ρώτησα σήμερα στη γραμματεία και μου είπαν πως δεν τα έχουν. Τόσο δύσκολο είναι να τα ανεβάσουν στο my courses?asexuos έγραψε:Προεντεταμένο σκυρόδεμα!
Μίλησα με τον κύριο Σιγάλα και μου είπε ότι τα γραπτά έχουν δωθεί από πριν το Πάσχα στην γραμματεία αλλά η γραμματέας έχει πάρει σύνταξη!
Διαφορικές εξισώσεις 3ου εξαμήνου υπάρχει στο mycourses --> έγγραφα pdf με τίτλο "βαθμολογία κανονικής εξέτασης του 2013" και ημερομηνία 24.03.2014 (6 μέρες μετά την ημερομηνία εξέτασης)psarosoupas έγραψε:διαφορικές ο γκιντίδης είπε μετά το πάσχα, θα αργήσουν
Μου έφυγε ένα βάρος.. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.paspartout έγραψε:Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο αλλά αν παρατηρήσεις σε όλα τα μαθηματα υπάρχει η ίδια ημερομηνία στο mycourses... Κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει... Ήσασταν τόσα πολλά άτομα στην επί πτυχίω για να μπορεί να είναι αυτά τα αποτελέσματα?