Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
κάνε κάνα-δυο refresh και μένα χτες άργησε να εμφανιστείaprilia750 έγραψε:
Παιδιά μόνο εγώ δεν βλέπω τα αποτελέσματα στο site ;;;;;
Συντονιστής: University Editors
κάνε κάνα-δυο refresh και μένα χτες άργησε να εμφανιστείaprilia750 έγραψε:
Παιδιά μόνο εγώ δεν βλέπω τα αποτελέσματα στο site ;;;;;
Αν είναι εύκολο να τα βγάλει κάποιος κ για εμάς που δεν μπορούμε να ανεβούμε σχολή! Τόσο δεν μπορούν κ αυτοί να τα ανεβάσουν mycoursespolitikos mhxanikos έγραψε:Παιδια οποιος παει για στατικη 2 ας βγαλει φωτογραφιες!!!!
να του καψετε το σπιτι και το αμαξι πρεπει κανονικα...vasmar έγραψε:Παιδιά,υπάρχει κάποιος που να κόπηκε στα Ειδικά Θέματα Διαχείρισης 9ου εξαμήνου,επειδή δεν είχε αγοράσει το βιβλίο του Παντουβάκη?Ο άνθρωπος είναι τρα-γι-κός.Μας έκοψε επειδή είχαμε βγάλει σε φωτοτυπίες το βιβλίο του!Όποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα,ας το πει(είμαστε ήδη δύο άτομα).Κάτι πρέπει να κάνουμε,νομίζω.
Μέσω mail(πριν παραδώσει βαθμολογία),μας ζήτησε να του πούμε από πού βγάλαμε φωτοτυπία το βιβλίο του.Να του ρουφιανέψουμε δηλαδή το μαγαζί..''Αν δεν ληφθεί η παραπάνω υπόθεση υπόψη,παίρνετε προβιβάσιμο βαθμό'',μας έγραψε!Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω,αν δεν γίνει κάτι συντεταγμένα,είναι να τον κάνω ρόμπα στο mqn.Και να προτρέψω τους μικρότερους να ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ.&-teo έγραψε:να του καψετε το σπιτι και το αμαξι πρεπει κανονικα...vasmar έγραψε:Παιδιά,υπάρχει κάποιος που να κόπηκε στα Ειδικά Θέματα Διαχείρισης 9ου εξαμήνου,επειδή δεν είχε αγοράσει το βιβλίο του Παντουβάκη?Ο άνθρωπος είναι τρα-γι-κός.Μας έκοψε επειδή είχαμε βγάλει σε φωτοτυπίες το βιβλίο του!Όποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα,ας το πει(είμαστε ήδη δύο άτομα).Κάτι πρέπει να κάνουμε,νομίζω.
Έχει βγεί απο χτες νομίζω.Tom έγραψε:Υπάρχει κανένα νέο για στατική 5 της έκτακτης?