Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πρακτική Άσκηση (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
-
Audrey Tautou
- Έτος εισαγωγής: 2008
Πρακτική Άσκηση (2013-14)
Παιδιά καλημέρα,σας έχει έρθει το mail με την αντιστοίχιση θέσης για την πρακτική σας;
Το ψέμα δε ζει τόσο ώστε να γεράσει.Σοφοκλής
Re: Πρακτική Άσκηση 2013-2014
Ακομα οχι. Χθες ρωτησα στην γραμματεια και μου ειπαν θα στειλει ανακοινωση ο κ.Μπαλης οταν διευθετησει καποια διαδικαστικα θεματα.
Re: Πρακτική Άσκηση (2013-14)
Εμενα μολις μου ηρθε.
Τι email σου ηρθε? Σε μενα τπτ ακομα...
Σαν βρεθείς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...
Μου ηρθε:
1) mail απο το "Συστήμα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ"
2) μυνημα στο κινητο από το atlas.gr
3) στο atlas.gr εχει ανανεωθεί η καρτέλα "Θεσεις Πρακτικής Ασκησης"
Βεβαια δε νομίζω να υπήρχε ιδιαιτερος ανταγωνισμός σε αυτο που διάλεξα, οποτε οριστικοποιηθηκε γρηγορα.
1) mail απο το "Συστήμα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ"
Βεβαια δε νομίζω να υπήρχε ιδιαιτερος ανταγωνισμός σε αυτο που διάλεξα, οποτε οριστικοποιηθηκε γρηγορα.
Seriff έγραψε:Μου ηρθε:
Και σε εμενα ηρθε τελικα μηνυμα και mail περιπου μια ωρα αργοτερα αφου απαντησα στο προηγουμενο ποστ
Καλημερα. Το λογιστηριο του φορεα μου ζητησε να εξακριβωσω αν πρέπει να ασφαλιστεί ο φοιτητής που κάνει την πρακτική με τεκμαρτα ημερομισθια στο ΙΚΑ. Εχει ερωτηθει κανεις κατι αντιστοιχο απο το φορεα του? Το γραφειο πρακτικης ασκησης είναι κλειστο και δεν μπορω να επικοινωνησω. Ευχαριστω! 
Σε προσλαμβάνει το ΕΜΠ ,όχι ο φορέας. Λογικά έχεις κάποια ασφάλιση από γονείς ή από το πολυτεχνείο (βιβλιάριο υγείας), θα σου κάνει και μια ασφάλιση το πολυτεχνείο για εργατικό ατύχημα και δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Γενικά ο φορέας δεν έχει καμία υποχρέωση για ασφάλεια ή πληρωμή.
Σε ευχαριστω!!elena έγραψε:Σε προσλαμβάνει το ΕΜΠ ,όχι ο φορέας. Λογικά έχεις κάποια ασφάλιση από γονείς ή από το πολυτεχνείο (βιβλιάριο υγείας), θα σου κάνει και μια ασφάλιση το πολυτεχνείο για εργατικό ατύχημα και δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Γενικά ο φορέας δεν έχει καμία υποχρέωση για ασφάλεια ή πληρωμή.
Παιδια ξερει κανεις μετα απο ποσο καιρο απο την ολοκληρωση της πρακτικης περνουν το μαθημα στα στοιχεια φοιτητη;