Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική των Ρευστών (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μηχανική των Ρευστών (2013-14)
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2 ! βλ. και σελ. 21.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
- TEL9021
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2012
Είναι γνωστή η ημερομηνία της 2ης προόδου; Έστω πάνω-κάτω η βδομάδα που θα πέσει.
Όλα είναι με απόλυτη ακρίβεια σχεδιασμένα...neaoktana έγραψε:1ο Πρόχειρο Διαγώνισμα:
Παρασκευή 30/5, 16:00, Νέα Κτίρια Σχολής (οι αίθουσες θα οριστούν με άλλη ανακοίνωση),
Υλή: Βασικά χαρακτηριστικά + Υδροστατική + Κινηματική.
Το 2ο Πρόχειρο Διαγώνισμα προβλέπεται για την Παρασκευή 27/6.
Spoiler: showOff topic:
Τετάρτη 25 Ιουνίου ο Μάλαμας στο θέατρο Βράχων...
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Αύριο, 30/5:πρόοδος στις 16.00
Δευτέρα 2/6: 1ο εργαστήριο (στο κτίριο Υδραυλικής)
Πέμπτη 12/6:παράδοση 5ης σειράς ασκήσεων
Δευτέρα 2/6: 1ο εργαστήριο (στο κτίριο Υδραυλικής)
Πέμπτη 12/6:παράδοση 5ης σειράς ασκήσεων
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Λύσεις Προόδου 2012-13 (Θέματα 1-3). Καλή επιτυχία!
Spoiler: show
Spoiler: show
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
-
paspartout
- Έτος εισαγωγής: 2008
Να υποθέσω ότι στην τελευταία σελίδα του τυπολογίου με τίτλο "Σημειώσεις" γράφουμε ό,τι θέλουμε;
Σας συμβουλεύω να γράψετε ότι σας είναι χρήσιμο και όχι ότι θέλετε = n' importe quoipaspartout έγραψε:Να υποθέσω ότι στην τελευταία σελίδα του τυπολογίου με τίτλο "Σημειώσεις" γράφουμε ό,τι θέλουμε;
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
Παρακαλώ σχολιάστε (ευπρεπώς):
1. Τα θέματα (χρόνο κ.λπ.) του 1ου Τεστ.
2. Τη νέα ρύθμιση = Βιβλίο / τυπολόγιο μόνο, αλλά ανοιχτά και στην "Θεωρία".
1. Τα θέματα (χρόνο κ.λπ.) του 1ου Τεστ.
2. Τη νέα ρύθμιση = Βιβλίο / τυπολόγιο μόνο, αλλά ανοιχτά και στην "Θεωρία".
- TEL9021
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2012
Ευχαρίστως!
1. Η θεωρία εύκολη, το θέμα 3 με βρήκε αδιάβαστο, όμως ήταν στο βιβλίο και το πρόσεξα "κατόπιν εορτής".
Το θέμα 4 ήταν δύσκολο, αλλά το περιμέναμε.
Από χρόνο πιστεύω θα 'ταν καλύτερα να είχαν δοθεί 2 ώρες.
2. Δεν υπήρχε κάτι που δεν ήταν στο βιβλίο ή στο τυπολόγιο, και το παράρτημα "Σημειώσεις" ήταν επαρκώς προετοιμασμένο από τον γράφοντα με απλές προσθήκες από σημειώσεις Κατσαρέλη.
1. Η θεωρία εύκολη, το θέμα 3 με βρήκε αδιάβαστο, όμως ήταν στο βιβλίο και το πρόσεξα "κατόπιν εορτής".
Το θέμα 4 ήταν δύσκολο, αλλά το περιμέναμε.
Από χρόνο πιστεύω θα 'ταν καλύτερα να είχαν δοθεί 2 ώρες.
2. Δεν υπήρχε κάτι που δεν ήταν στο βιβλίο ή στο τυπολόγιο, και το παράρτημα "Σημειώσεις" ήταν επαρκώς προετοιμασμένο από τον γράφοντα με απλές προσθήκες από σημειώσεις Κατσαρέλη.
Πιστεύω ότι ήταν λίγος ο χρόνος που μας δόθηκε. Πρώτο και δεύτερο θέμα έβγαιναν σχετικά γρήγορα από κάποιο που είχε διαβάσει ακόμα και μέτρια. Θέμα τέταρτο ήθελε αρκετή δουλειά και χρόνο.