27/06: Ημερίδα ''Η Εφαρμογή Τεχνολογίας Σεισμικών Μονωτών στην Κατασκευή του ΚΠΙΣΝ''

Θέματα που αφορούν στην επιστήμη και στο επάγγελμά μας. Ανακοινώσεις συνεδρίων, σχετικά άρθρα εφημερίδων, επαγγελματικά θέματα μπορούν να γραφτούν εδώ.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
elcv
Επίτιμο μέλος
Έτος εισαγωγής: 2011

27/06: Ημερίδα ''Η Εφαρμογή Τεχνολογίας Σεισμικών Μονωτών στην Κατασκευή του ΚΠΙΣΝ''

Δημοσίευση από elcv »

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου, στις 17:30, διοργανώνεται το 2ο τεχνικό σεμινάριο με θέμα «Η Εφαρμογή Τεχνολογίας Σεισμικών Μονωτών στην Κατασκευή του ΚΠΙΣΝ», με τον Νίκο Τζούροβιτς, Υπεύθυνο Στατικών Μελετών ΟΜΕΤΕ A.E.

Ελεύθερη είσοδος. Με προεγγραφή στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ.
http://www.snfcc.org/visitors-center/ev ... s/?lang=el

Περισσότερες πληροφορίες για τη δωρεάν μεταφορά προς και από το ΚΕ: http://www.snfcc.org/visitors-center/access/?lang=el
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
kated
Έτος εισαγωγής: 2010

Re: 27/06: Ημερίδα ''Η Εφαρμογή Τεχνολογίας Σεισμικών Μονωτών στην Κατασκευή του ΚΠΙΣΝ''

Δημοσίευση από kated »

Παιδια για οποιον θέλει να παρακολουθησει τα σεμιναρια κ δεν προλαβε να δηλωσει ας καλεσει στο παραπανω νούμερο γιατί θα επαναληφθεί λογω της μεγαλης ζητησης!! Δεν ξερουν βέβαια ακομη, σε περιπου 15 μέρες μου ειπαν σήμερα που μιλησα! Θα ειδοποιησουν οσοι έχουν δηλωσει..
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Επίτιμο μέλος
Έτος εισαγωγής: 2010

Re: 27/06: Ημερίδα ''Η Εφαρμογή Τεχνολογίας Σεισμικών Μονωτών στην Κατασκευή του ΚΠΙΣΝ''

Δημοσίευση από eX-mc »

και μέσω mail γίνεται η δουλειά :D
snfcc.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
xvantsik
Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr
Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr
Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευση από xvantsik »

πάρα πολύ καλό να το παρακολουθήσετε
Απάντηση

Επιστροφή στο