Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχολιασμός εξελίξεων ΕΜΠ
Re: Σχολιασμός εξελίξεων ΕΜΠ
Τι να πώ εγώ που με διαγράφουν του χρόνου..
εγω αυτό που πληροφορήθηκα από καποιους εργαζομένους είναι οτι συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις με βάση την προηγούμενη απόφαση τους μέχρι να ξανακανουν συνελευση, αφού αυτοί που ψήφισαν ήταν πολλοί λίγοι για να πουμε οτι ελαβαν απόφαση.... (αρκετοί ηταν και αυτοί που δεν ψήφισαν καν παρότι ηταν εκεί...) το πότε θα γίνει νέα συνέλευση ειναι αγνωστο...Lost.in.Athens έγραψε:Πληροφορίες θέλουν την "επικύρωση" να έχει γίνει από 40 άτομα-διοικητικούς.
Lion επιβεβαιώνω κι εγώ αυτά που λες από άτομα που βρίσκονταν στη συνέλευση με τη διαφορά ότι νέα συνέλευσή τους ορίστηκε αύριο,λόγω της μη απαρτίας της σημερινής
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
αυριο??? πηγα στη συνελευση τους στο τελος αλλα δεν ειπαν για νεα συνελευση.... εισαι σιγουρη για αυτο?
Όσο σίγουρος μπορεί να είναι κάποιος που του το μετέφεραν...
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Η "πλέρια δημοκρατία" στο απόγειό της. Ούτε μια ανακοίνωση για τους 11960 δε χαραμίζουν

"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Μου αρέσει πολύ που κάποιοι εργαζόμενοι δεν ψήφισαν καν ενώ και κάποιοι όπως λέγεται δεν ήταν εκεί.Ωραία απεργία.Συγχαρητήρια.Και καμιά ανακοίνωση.Είμαστε όμηροι. 
- Zagreus
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2014
Re: Νέα για τις εξελίξεις στο ΕΜΠ
Υπάρχει ανακοίνωση σε κάποιο γκρουπ στο Φέησμπουκ κάτσε καλά.thanasisk έγραψε:Μου αρέσει πολύ που κάποιοι εργαζόμενοι δεν ψήφισαν καν ενώ και κάποιοι όπως λέγεται δεν ήταν εκεί.Ωραία απεργία.Συγχαρητήρια.Και καμιά ανακοίνωση.Είμαστε όμηροι.
Μπορείς να δώσεις link του group των διοικητικών;art_emis έγραψε:Απο το group των εργαζομένων στο facebook!
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ (30/06/2014, 11.00GR) ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και eX-mc, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση δημοσιεύσεων.
Αιτία: Συγχώνευση δημοσιεύσεων.
- Vaso_Markou
- Έτος εισαγωγής: 2014
Re: Νέα για τις εξελίξεις στο ΕΜΠ
να ρωτήσω,
γνωρίζει κανείς πως, ενώ δε λειτουργεί τίποτα, βγήκε σήμερα ανακοίνωση για παρουσίαση διδακτορικής διατριβής στο site της σχολής;
γνωρίζει κανείς πως, ενώ δε λειτουργεί τίποτα, βγήκε σήμερα ανακοίνωση για παρουσίαση διδακτορικής διατριβής στο site της σχολής;