Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πειραματική Αντοχή Υλικών (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
-
another brick
- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Πειραματική Αντοχή Υλικών (2013-14)
Δεν το έχω πάρει...Αυτό το εργαστήριο έγινε την Πέμπτη που μας πέρασε;; Μήπως έγινε μπέρδεμα στις ομάδες γιατί μια μέρα θυμάμαι δεν είχαν γίνει όλα τα εργαστήρια.
Ναι την προηγούμενη Πέμπτη έγινε και μάλιστα ήμασταν 1η και 2η ομάδα μαζί.
Γενικά μετά τις απεργίες υπήρχε ένα μπέρδεμα στα εργαστήρια.
Γενικά μετά τις απεργίες υπήρχε ένα μπέρδεμα στα εργαστήρια.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Επειδή σήμερα συζητούσα και με άλλα παιδιά ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα,καθώς δεν έχουν λάβει το αντίστοιχο mail από τον καθηγητή,ανεβάζω κι εδώ τα αρχεία που έστειλε.another brick έγραψε:Δεν το έχω πάρει...Αυτό το εργαστήριο έγινε την Πέμπτη που μας πέρασε;; Μήπως έγινε μπέρδεμα στις ομάδες γιατί μια μέρα θυμάμαι δεν είχαν γίνει όλα τα εργαστήρια.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
-
Konstantinos_pap
- Έτος εισαγωγής: 2012
Ξέρει κανείς τί άλλο πρέπει να διαβάσουμε για την τελική εξέταση; (κάποια θεωρία, απόδειξη τύπων ή οτιδήποτε άλλο)Jiggly έγραψε: Το θέμα συζητήθηκε και στην ομάδα μας στο fb κι εκεί αναφέρθηκε πως δεν έγινε τελικά κάποια άσκηση,αλλά έδωσε ως σημαντικές τις ασκήσεις:1,2,3,4,5,6,7,15,17,20,21,22,26,27,30,32 από το βιβλίο (Ανδριόπουλου).
Γενικά οι ασκήσεις που δίνει από το βιβλίο είναι πολύ σημαντικές (πέφτει σίγουρα μία)
Από εκεί και πέρα διαβάζετε θεωρία από το βιβλίο.
Βασικές αποδείξεις και συμπεράσματα για κάθε δοκιμή!! (αν θυμάμαι καλά η κρούση είναι από τις αγαπημένες του!)
Μπορεί να τύχει να πέσει και κάτι σε σύγκριση π.χ. γιατί στην τάδε περίπτωση προτιμάμε τη μία δοκιμή σε σχέση με την άλλη.
Από εκεί και πέρα διαβάζετε θεωρία από το βιβλίο.
Βασικές αποδείξεις και συμπεράσματα για κάθε δοκιμή!! (αν θυμάμαι καλά η κρούση είναι από τις αγαπημένες του!)
Μπορεί να τύχει να πέσει και κάτι σε σύγκριση π.χ. γιατί στην τάδε περίπτωση προτιμάμε τη μία δοκιμή σε σχέση με την άλλη.
-
OrestisApo
- Έτος εισαγωγής: 2007
Παιδια εχει κανει κανεις το πειραμα του εφελκυσμου?Με τις μετρησεις που εχουν ανεβει απο την ομαδα 7,το διαγραμμα τασεων-παραμορφωσεων μου βγαινει καπως περιεργο θα ελεγα.Σε μερικες μετρησεις το φροτιο ειναι αρνητικο αλλα το δοκιμιο επιμηκυνεται,ειναι φυσιολογικο αυτο?Αν μπορουσε καποιος να ανεβασει το σωστο διαγραμμα θα του ημουν ευγνωμων!
Εχουν σταλεί σε καποιον τα αποτελέσματα της ομάδας 6 στο πείραμα του εφελκυσμου?
-
Konstantinos_pap
Ξέρεις κανείς ποιό είναι το αρχικό μήκος του δοκιμίου στο πείραμα του εφελκυσμού;
- xvantsik
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Μετά την σημερινή επιτυχία ανεβάζω τα θέματα
Ευχαριστούμε πολύ! Τα θέματα ανέβηκαν στο πάνελ ![]()
Μηπως ξερει κανεις ποσο διαρκει η εξεταση?