παιδια μν τ ψαχνετε.επειδη πηγαινω σχεδον καθημερινα το πραγμα εχει καταντησει κουραστικο.Δευτερα και Τριτη ηταν κλειστα γιατι ειχε γενικη συνελευση.Σημερα παλι εκλεισαν απο τις 12 γιατι παλι επρεπε ν πανε σε γενικη συνελευση.Ξαφνικα τρεχουν ολοι(ειμαι σιγουρος) στις συνελευσεις.Καθε μερα γενικα κλεινουν στις 3.Το πιο ασχημο της υποθεσης ειναι πως τ ωραριο θα ναι μπαχαλο μεχρι ν αποφασιστει τι θα συμβει μ τους υπαλληλους σ διαθεσιμοτητα!Εν ολιγοις θα εχουμε παρει πτυχιο..
Εγώ πάντως σήμερα ήμουν για παράδοση διπλωματικής και μέχρι τις 13 30 πού ήμουν παιδιά παίρνανε και δωμάτια και φωριαμούς εξωτερικούς... Τώρα για βιβλία δεν ξέρω.... Δηλαδή θέλω να πώ ότι μέχρι τις 15 00 όλα τα κάνεις για τα άλλα δεν ξέρω....
Παιδια εχει κανεις ιδεα ποτε ξαναλειτουργει η βιβλιοθηκη ?
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Δεν ξέρω.Μάλιστα στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης υπάρχει αυτή η ανακοίνωση:
''Η ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης δεν θα ενημερώνεται λόγω διαθεσιμότητας του διαχειριστή της. ''
(http://www.lib.ntua.gr/index.html)
Καλύτερα είναι, νομίζω,να πάρεις ένα τηλέφωνο,μήπως υπάρχει κάποιος τηλεφωνητής με σχετική ενημέρωση.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...