Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Δομικές Μηχανές & Κατασκευαστικές Μέθοδοι (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
-
Ολοκληρωμένος Τύπος
- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Δομικές Μηχανές & Κατασκευαστικές Μέθοδοι (2013-14)
οι λύσεις των ασκήσεων στους ισοπεδωτές έχουν όλες λάθη... αν θέλετε να μη μπερδεύεται ο κόσμος, κατεβάστε τις λύσεις.
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
+1Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:οι λύσεις των ασκήσεων στους ισοπεδωτές έχουν όλες λάθη... αν θέλετε να μη μπερδεύεται ο κόσμος, κατεβάστε τις λύσεις.
Μιας και βρηκες και τα λάθη δεν μας λες και ποια ειναι ωστε να μην μπερδευτουμε?
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Δεν είναι στη πολιτική του φορουμ να πετιούνται έτσι τα αρχεία που προσέφερε κάποιος, μπορεί να ανέβει μαζί ένα txt που να γράφει ποια είναι τα λάθη. Κάποιος που έχει προσφέρει μια λύση, έστω και λάθος, κατ' εμέ είναι πολύ καλύτερος από την πλειοψηφία των χρηστών που δεν έχει δώσει τίποτα. Πριν ανεβούν λυμένα θέματα στο mqn, οι περισσότεροι πέρνανε σε αυτό το γελοίο μάθημα 5. Οι λύσεις φοιτητών είναι ενδεικτικές και θέλουν πάντα προσοχή για λάθη, αλλά είναι χρήσιμες.
-
Ολοκληρωμένος Τύπος
έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ απόλυτα. αφήστε τες όλες. εγώ απλά πιστεύω ότι αν γράψεις τα ίδια, κόβεσαι.
- epicas

+2
τελικα θα μας πεις που βρίσκονται τα λάθη ωστε να μην μπερδευτούμε και εμεις οι υπολοιποι φοιτητες?
τελικα θα μας πεις που βρίσκονται τα λάθη ωστε να μην μπερδευτούμε και εμεις οι υπολοιποι φοιτητες?
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
-
Ολοκληρωμένος Τύπος
αν είχα τις λύσεις, θα ήταν μεγάλη μου χαρά να τις ανεβάσω. εάν τις βρω από κάπου θα τις ανεβάσω.
- epicas

δν ειναι αναγκη να μπεις σε τοσο μεγαλο κόπο .Απλα και μόνο επισημαίνοντας τα σημεία που περιέχουν λάθη θα ηταν πολυ καλη βοήθεια για τους φοιτητές αλλα και για να μην πάνε τσαμπα οι λύσεις των παιδιων.
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
μπορει κανεις να βοηθησει στο τι πρεπει να διαβασω απο λειτουργικη αναλυση και απο που ? 
Αν και δεν εχω ασχοληθεί ακόμη με το μάθημα, για το συγκεκριμένο (πρακτικό) κομμάτι της λειτουργικής ανάλυσης,αρχικά κοίτα το αντίστοιχο κομμάτι από το βιβλίο όπου υπάρχουν τύποι και ορισμοί που χρειάζονται στους υπολογισμούς για τη λύση της αντίστοιχης άσκησης.Μετά,πρέπει να είσαι σε θέση να λύνεις την άσκηση-θέμα της λειτουργικής (εδώ ασυζητητί κοίτα το λυμένο θέμα του Dust που υπάρχει στο πάνελ.elokarta έγραψε:μπορει κανεις να βοηθησει στο τι πρεπει να διαβασω απο λειτουργικη αναλυση και απο που ?
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
τέλεια ευχαριστω πολυ